Létezik gyerekülés hullámvasút jellegű vagy ahhoz hasonló (tehát nem pántokkal és csatokkal való) rögzítéssel?
A télikabátos szezon végére kellően meggyűlöltem a hagyományos ötpontos öves gyerekülést, gyerek ki-bebújtatását, csatozgatást, pánthuzogatást stb, és kíváncsi vagyok hogy létezik-e kevésbé macerás rendszerű gyerekülés.
A legjobb egy ilyen hullámvasúti ülésekben használt, a gyerekre egy mozdulattal felülről vagy oldalról ráhajtható rögzítés lenne.
Egy ilyet találtam, de nem tűnik sokkal egyszerűbbnek a biztonsági övet azon a cuccon áthúzni, és a gyereken áthajolva becsatolni:
Ha az a gyereket megfogó elem az üléshez lenne rögzítve egy csuklóval és csak simán rá lehetne hajtani és lezárni, akkor jó lenne.
Ez a 2 verzió van.
Vagy a pajzdos, vagy az 5 pontos.
Hiába keresgélsz, nem fogsz olyant talalni amit leírtál.
Télen mi is pajzsosat használunk( nem, nem esik ki belőle a gyerek, ha fejre áll az autó) ha megfelelően be van állítva a pajzs, a nyaki gerincet sokkal kevésbé éri terhelés ütközés esetén.
A pajzsot övvel rögzíteni kb 20 mp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!