Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért olyan a barátságunk,...

Miért olyan a barátságunk, mint egy hullámvasút?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, akivel elutaztunk együtt nyaralni, rengeteg dolgot megbeszéltünk, hazaérkezéskor úgy váltunk el, hogy másnap találkozunk. Együtt alkottunk volna, de a "művészi nézeteink" eltértek, és megbántott azzal, hogy a közös munkánk nagy részét át akarta alakítani. Aztán kijelentette, hogy majd megcsinálja máskor egyedül, és megkérdezte (anélkül, hogy én jeleztem volna, hogy mennék), hogy hazavigyen-e. Én ezt kvázi úgy értékeltem, hogy húzzak haza.

Hogy lehet az, hogy egyszer még remekül megvagyunk, másnap meg így viselkedik? Mivel érdemeltem ezt ki? És nem ez az első ilyen eset... többször is volt, hogy én azt hittem épp béke van, erre bevágott valami olyat, amit nem tudtam hova tenni...

Mit tegyek szerintetek?

2011. júl. 20. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki ugyanezt.:D
2011. júl. 21. 16:03
 2/2 Mr23 ***** válasza:
hát tudod (bár erre magad is rájöhetnél) a lányoknak vannak bizonyos időszakaik amikor ilyenek... velem is volt ilyen de ezt el kell fogadni h néha a semmiért is ilyen meg h ok nélkül kötekedik és ilyenkor bármennyire is nem szereted RÁ KELL HAGYNI... ha ezt nem tudod elviselni keress másik nemű barátot...
2011. júl. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!