Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsit ajánlanátok?...

Milyen babakocsit ajánlanátok? (Igények, szempontok lent)

Figyelt kérdés

Olyan babakocsit keresek, ami 3 az 1-ben, újszülött kortól használható és viszonylag könnyű, mert emeletre kell cipelni. Egy kézzel is irányítható, csukható, nyitható. Tömegközlekedésnek nincs kitéve, javarészt városban lenne használva. Nem hátrány, ha a kerekei könnyen tisztíthatóak és gumiból lennének.

És a legfontosabb, hogy a babának kényelmes legyen.

Néztem már Cam Taski, Cybex Balios s Lux kocsikat is, de sokan mondják hogy nem kell drága babakocsi. Maxi Cosi Lila Nomad babakocsit már tologattam, de az veszedelem mennyire nehezen irányítható és tolható.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2022. márc. 20. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik emeletre kell cipelni? A Cam és a Balios is egykutya súlyra. Utóbbit fél évig cipeltem a másodikra, de utána inkább lecseréltem egy könnyebb Cybex modellre. Egyébként remek kocsi, tényleg egykezes, sírt a szívem érte, de sérvet kapni nem poén. 8 kiló alatti kocsit keress, ha cipelni kell.
2022. márc. 20. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Szintén másodikra. Melyik típusra cserélted le?
2022. márc. 20. 18:14
 3/8 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, könnyű kocsit keresek mivel cipelnem kell majd. A cybex-et néztem élőben és gyönyörű, könnyű, viszont az a problémám hogy nagyon alacsonyan van a többihez képest, 172cm vagyok és irtó hülyén néztem ki ahogy tolom azt az alacsony kocsit. ABC design salsa 4-et néztem még, az is könnyű persze nem annyira mint a cybex, de viszont nagyon drágáltam. Szóval most nem tudom. Arról a cam taskiról még nem hallottam.
2022. márc. 21. 15:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Na az remek, én is 173cm vagyok😅 Szegeden a faktum bababoltban ez a Cam babakocsi volt, amit az eladó legelőször bemutatott, szétkapta pillanatok alatt. Ezzel vett meg a legjobban, hogy nagyon kis könnyű a váz, könnyen kezelhető. Csak az autós hordozó része ránézésre kényelmetlennek tűnik.
2022. márc. 21. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem könnyebb, mint a Cybex Balios.

Egyébként férjem 180 és ő is kényelmesen tologatta.

Cybex Melio Carbon 5,9 kg.

2022. márc. 21. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam is kb ezek voltak a legfontosabb szempontok, + az ár, és hogy lehessen átforditani hogy melyik irányba nézzen. A 4. emeletre cipeltem 5 hónapig gyerekestül, utána sikerült megoldani a tárolót.

Chippolino Málta lett a választás, nagyon szerettem, és még belefért a keretbe. 2 gyereket már kiszolgált, és semmi baja, várja a 3. kis gazdáját.

2022. márc. 24. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
6, kemény vagy, én betojtam volna 10 kilós kocsival a félévesen 8,5 kilós gyerekekkel. :D
2022. márc. 25. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Mázlim volt, épp csak 6 kiló volt 5 hónaposan. 🙂 Hordozókendővel magamra kötöttem a babát, így ment egy körben a kocsi felhúzása vagy külön vittem fel a mózes részt a babával, és leszadtam a kocsi aljáért. Fitten tartott, az tuti. 😂 #6
2022. márc. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!