Milyen babakocsit ajánlanátok? (Igények, szempontok lent)
Olyan babakocsit keresek, ami 3 az 1-ben, újszülött kortól használható és viszonylag könnyű, mert emeletre kell cipelni. Egy kézzel is irányítható, csukható, nyitható. Tömegközlekedésnek nincs kitéve, javarészt városban lenne használva. Nem hátrány, ha a kerekei könnyen tisztíthatóak és gumiból lennének.
És a legfontosabb, hogy a babának kényelmes legyen.
Néztem már Cam Taski, Cybex Balios s Lux kocsikat is, de sokan mondják hogy nem kell drága babakocsi. Maxi Cosi Lila Nomad babakocsit már tologattam, de az veszedelem mennyire nehezen irányítható és tolható.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nem könnyebb, mint a Cybex Balios.
Egyébként férjem 180 és ő is kényelmesen tologatta.
Cybex Melio Carbon 5,9 kg.
Nálam is kb ezek voltak a legfontosabb szempontok, + az ár, és hogy lehessen átforditani hogy melyik irányba nézzen. A 4. emeletre cipeltem 5 hónapig gyerekestül, utána sikerült megoldani a tárolót.
Chippolino Málta lett a választás, nagyon szerettem, és még belefért a keretbe. 2 gyereket már kiszolgált, és semmi baja, várja a 3. kis gazdáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!