Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit tegyek, a babám nem...

Mit tegyek, a babám nem hajlandó ellenni a sportkocsiban?

Figyelt kérdés
Fél éves múlt, mióta elkezdett kúszni, mászni, azóta egyszerűen nem hajlandó megmaradni a babakocsiban. A mózest már lecseréltük a sportrészre, egy darabig elleseget benne, aztán visít, hogy vegyem ki. Szerintem már menne, csinálná a dolgát...ha nem fogja megszretni, milyen lehetőségeim vannak? Szeretnék vele sokat sétálni a természetben, eddig azt gondoltam majd a sportkocsiban eltologatom. De ha nem hajlandó megmaradni benne? :(

2022. febr. 21. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
12. Válaszolj kérlek a kérdésemre, vagy talán nem tudsz?
2022. febr. 22. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Hogy beleállhass a válaszomba ezzel a minősíthetetlen stílusod dal?😅

Pszichiátert javasolnék a dühkitöréseid miatt. Mint írtam nem fogok lealacsonyodni erre a szintre.

2022. febr. 22. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
14. Sejtettem. Nem tudsz válaszolni. Máskor legalább olyanba köss bele, amihez értesz is. Szia! :)
2022. febr. 22. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló volt. Az segitett valamennyit, hogyha fáradtabban mentünk, alváshoz közeli időben. Tehát felébredt, evett, peluscsere, mászhatott, játék...stb. 2-3 óra múlva mire lefáradt, akkor tudtunk sétálni. Sokszor így el is aludt a babakocsiban. Nekünk dönthető a sportrésze, ilyenkor le is engedtem. Esetleg ezt próbáld meg. Igen a csatos hordozó is jó megoldás, de pl. Az én lányom abban sem volt el többet, ha aktív időszakában mentem vele.
2022. febr. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!