Lionelo Annet sportkocsi?
Sziasztok! Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, aki használta/használja ezt a babakocsit.
Kényelmes, könnyű tolni? Eléggé csillapítja a rázkódást még döcögősebb utakon is? [járdán használnánk a legtöbbet]
Mekkora hely van benne a gyereknek? [most 10hós fiúnk 10,7kg,79cm] Beöltöztetve sem kell nyomorognia benne?
A kupolája rendesen megvédi naptól, széltől, nem túl vékony anyagból van?
Télre is ideális? Van lehetőség arra, hogy "kuckóssá" tegyük, tehát jól be lehet takargatni? (ez mondjuk a "tágasság" kérdéshez tartozik)
Utolsóként pedig, minőségileg mennyire megfelelő? Az a széteső zörgős fajta, vagy a fix, strapabíró? :)
Köszi előre is!
Köszi a választ!
Uhh,hát igen, azt ki is felejtettem, pedig az is fontos szempont lenne. Mert gyakran csupa maszat az egész kocsi :( Bár a mostani levehető, de elég nehezen, sokáig tart. Így babakocsi betétet használok, így azt elég csak kiszedni és azt kimosni.
Köszönöm a választ!
Használtban nem gondolkoztam. És a Cybex még használtan is igen borsos árú :/ Még tovább kutatok a Lionelo után, hátha valahol ki tudom próbálni :) mert külsőre megtetszett, illetve árban is megfelelő lenne nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!