Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mikortól érdemes/szükséges...

Mikortól érdemes/szükséges kifelé fordítani a sportkocsit?

Figyelt kérdés
7 hós a baba, már jó ideje sportkocsiban van mert a mózest utálta, de felém forduló állásban van még mindig. Gondolkodtam, hogy meddig legyen így. Őszintén még nem érzem hogy itt lenne az ideje kiforgatni, lehet, hogy csak én képzelem bele de szerintem még kell neki hogy lásson engem... De nem tudom. Meg nekem is kell, hogy lássam őt, hogy "beszélgessünk" néha, egymás arcára nézzünk...én még nem állok készen kifordítani őt :D De lehet, hogy már szüksége lenne rá?
2019. dec. 9. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem észre fogod venni, hogy már jobban érdekelné az út, mint te.

Emlékeim szerint elmúlt 1 éves a fiam, amikor megfordítottam. Akkor már kezdett önjáróvá válni, egyszerűbb is volt úgy ki-be pakolászni.

2019. dec. 9. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 14 hós lányom még mindig felém fordítva ül. Majd ha látom, hogy ficereg, mert unja, majd akkor megfordítom. Őszintén szólva engem is zavar, hogy nem látom, mit csinál.
2019. dec. 9. 15:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor kicsit megnyugodtam. Anyósomék macerálnak, hogy jaj, nézzem meg, minden babát kifelé tolnak az utcán, ideje lenne őt is...:/ na mindegy.

2019. dec. 9. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Én 4-5 hónaposan tettem a sportrészbe és rögtön kifelé.
2019. dec. 9. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 7-8 hónapos korától fordítottam meg a kocsit, mert akkor kezdett el igazán érdeklődni a világ felé. De előtte is toltam néha úgy. Már 10 hónapos, de van olyan, hogy szívesebben tolom felém fordítva. Ahogy neked és a babádnak jó, úgy told.
2019. dec. 9. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A nagyot már 10 hónaposan kifelé kellett fordítani, a lányomat 13-14 honapos kora körül toltam úgy.
2019. dec. 9. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:

13 honapos a fiam es nagyreszt meg mindig felem nezve ulna babakocsiban.

Ha rovidebb setara megyunk, akkor jol elvan elore nezve, de ez a ritkabb. Ugye a nagyobb hozzuk-visszuk reggel sulina, ami messze van, masfel-ket oras program napi ketszer. Amikor probaltam elore nezve felrakni az ulest, akkor 20 perc utan mar reklamalt, vissza kellett forsitani.

Jah, raadasul buszozunk, ha csak remdesen betolom a helyere a kocsit a buszon, akkor pont a nagy semmit nezi elore forditva, a falat.

Szoval raersz, majd ha mar unja igy, akkor megdorditod.

2019. dec. 10. 06:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor hagyom még
2019. dec. 10. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!