Jó lengéscsillapítójú babakocsi?
Figyelt kérdés
Kérlek, ajánljatok olyan konkrét márkát, típust, amivel jó tapasztalatot szereztetek ilyen téren. Az elméletet én is ismerem, hogy nagy kerék, esetleg felfújható kerék, de engem a tapasztalatok érdekelnek olyan babakocsikról, amik göröngyös, töredezett úton is könnyen és halkan gurulnak és nem rázzák szét a babát. Köszönöm2022. febr. 14. 14:10
1/11 anonim válasza:
Nekem Peg Perego Pliko P3 kocsim volt. Nem én választottam, kaptuk, de nagyon szerettem. Szépen gurult a kátyus járdán is, nem akadt el a villamos síneken sem.
2/11 anonim válasza:
Nem, nem a nagy keréken múlik. A felfújható pedig csak arra jó, hogy defektes legyen. Csakis a felfüggesztés a fontos.
3/11 anonim válasza:
Anex premium e-type
Cybex Gazelle S
Mindkettőt csak ajánlani tudom.
6/11 anonim válasza:
ABC design salsa 4
Nagyon masszív, stabil kocsi, rengeteget kirandulunk vele, igazi "terepjáró", imádjuk :)
Emiatt a hátránya, hogy elég nehéz a súlya (17 kg), de amig ki-be veszem a csomagtartóból, annyit ki lehet bírni
7/11 A kérdező kommentje:
A válaszok lepontozása helyett nem lehetne inkább konstruktív hozzászólást írni? Mi az információértéke a lepontozásnak?! Ha nem ért vele egyet a pontozó, írjon jobbat! Egyedül a 2. hozzászólás nem válasz a kérdésemre, a többi mind hasznos.
2022. febr. 15. 10:22
8/11 anonim válasza:
Visszaolvasva egyedül ő javasolt értelmeset, hogy mit nézz. És a javasolt kocsija is jó.
9/11 A kérdező kommentje:
Brevi kocsink van, extra látványosak a rugói, direkt még pirosra is festették őket… mégis brutálisan szétrázza a felépítményt és elakad a legkisebb úthibánál. Úgyhogy tapasztalatnak jobban örülök.
2022. febr. 15. 12:05
10/11 anonim válasza:
A németek viszont értenek is hozzá (Cybex) 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!