1 éves kisfiúnak tricikli, vagy egy normális sport babakocsi érné meg jobban?
Kisfiam most lesz 1 éves, és a 3in1 babakocsinkat használjuk, amit imádok..viszont hatalmas helyet foglal a kocsiban. Van egy picike sport is, abban a lakásban altatok, de a járdán nem megy el, ha hibás...már pedig ahol lakunk, a legtöbb járda katasztrófa..
Viszont.. van egy szülőkaros babataxink, amit nagyon élvez, de csak az utcában tudjuk használni, szintén a borzasztó járdák miatt. Van itthon egy tricikli, de azt nem lehet tolni, tekerni meg még nem tudja. 1 évesnek melyik lenne praktikusabb? Teljesen meg vagyok lőve. Típusokat is szívesen várok a különböző "táborokból", hogy, melyekből kinek melyik márka vált be :)
Tricikli csak a szülőknek jó
Babakocsi helyett ekkora gyereknek kevés.. a vicc, hogy amikor jó lehetne már addigra azt is kinövik.
Ekkora gyerek elfàrad, nem tudja pihentetni a triciklin a gerincét, nemtud elaludni.. stb.
Ha tènyleg csak közlekedèsre hasznàlod
A-ból B-be, amikor nem is hagynàd elaludni, akkor jó ( bekem mindig böködni kellett a kicsit, hogy birja ki hazáig, mert a kocsi a 6 perces úton elringatta.
Szóval egyéb esetben:
Babakocsi, aztán később futóbicaj mellé.
Mi triciklit használtunk onnan.
A Babakocsiban nem ült már meg.
1x aludt nappal, így nalunk az nem volt szempont.
És nettó hülyeség, hogy csak a szülőknek jo.
Mig babakocsiztunk, betettem mindent az aljába és ennyi.
Így a triciklivel cipelhetem a táskát mellé, ugyan akkora helyet foglal, nehezebb szetszedni. Viszont ha a gyerek kiszáll setalni, egyik kezemmel a bicikli, masikkal a gyerek. Ő imádta, azon legalabb megült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!