Close Caboo vagy Bondolino jobb már egész kicsi kortól?
Figyelt kérdés
Szeretném bent is magamra kötni a babát, illetve az sem lenne hátrány, ha szoptatni lehetne ezekben majd (miközben a naggyal játszom vagy sétálunk). Melyiket választanátok?2022. jan. 17. 15:28
1/5 anonim válasza:
Volt mindkettom, a Bondolinoba meg 6 hetes koraban is boven korai volt tenni, osszecsuszott benne. Akkor mar inkabb a Caboo Close. Azt mondjuk hamar kinovi. En inkabb egy karikas kendobe tennem (pl. Little Frog, ha ar lenyeges), ha kicsit tobb belefer, akkor a Love Radius Pöti nevu karikasaba, ha pedig ennel is tobb belefer, akkor Emeibabybe. Nekunk utobbi volt, nagy sulyu babaval (3,5 kilotol hasznalhato).
2/5 anonim válasza:
Ja, Bondolinoban a kitozos szar miatt nemkonnyu szoptatni, a Caboo Close-bantalan egy fokkal konnyebb, de a karikas kendo vagy az Emeibaby ezekben is veri mindkettot. A karikas hatranya, hogy feloldalasan terhel, viszont 10 ezer korul mar kapsz hasznaltan jot. Az Emeibaby hasznaltan olyan 25 ezer korul talan mar szokott lenni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem attól függ mekkora a baba. Én Caboo lightot használtam, szépen gömbölyödött benne, mint egy kendőben és mivel 2200 grammal született kb fél éves koráig használtuk. Normál méretű vagy nagyobb súlyú babával nem ezt választanám.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Karikásom volt az előző gyerkőccel, végülis szerettem. Az Emeibabyt már több helyen ajánlották, meglesem! :)
2022. jan. 17. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!