2 hónapos babának emeibaby, hoptye, vagy Bondolino a jobb, ha csak ezt a hármat nézzük, kendőt nem?
Ismerem az életkorral és mozgásfejlődéssel kapcsolatos legszigorúbb ajánlásokat. Az idő nagy részében kendőben hordozom, amikor otthon vagyok és le tudok vele nagyobb gyakorisággal ülni. A fentebbi hordozóknál nem 2-3 óráról van szó, hanem max. 1-ről, amikor el kell otthonról mennem. Tanácsadásra megyek majd, de még nem tudom, mikor sikerül összehozni, ott majd megmutatják, miért olyan kényelmetlen a kendő (már fb csoportban kérdeztem, elvileg kb. jól kötöm meg, de utálom azt a rengeteg anyagot, nyom, szorit, meleg, nem szeretem, tőbb kötést is próbáltam, de mégis fáj a hátam, és alig várom az ülnitudást, hogy ne kelljen kötözgetni egyáltalán, amit most napi szinten csinálok többször 2-3 órás időtartamokra).
Szóval az eredeti kérdésre visszatérve: melyik az a 3 felsorolt hordozó közül, amit rövidebb időre a másik kettőhöz képest nagyobb nyugodtsággal használhatnék?
emeibaby - nyugodtan több órára is
Teljesen fokozatmentesen állítható
A Hoptye a legkevésbé kihasználható ezek közül, mert eleve kicsi babáknak tervezték és nem is állítható a terpesz.
Nekünk Bondolino van (kendő mellett szintén). Azt tudom mondani, hogy jó-jó, de nem az igazi :/ pl ha alszik és elernyed, egyértelműen látszik hogy mennyire nem támaszt, teljesen összezuhan a baba.
Az emeit csak hírből ismerem, arról nem tudok nyilatkozni.
Köszönöm a válaszokat, nekem mind hasznosak!
Viszont a hoptyenak állítható a terpesze (20-40 centi kozott).
Na ezt "jól" megszakértettük neked :D :D
Akkor keverem a Hoptye-t valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!