Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Más is "szenved" rajtam kívül...

Más is "szenved" rajtam kívül babakocsi mániában?

Figyelt kérdés

Kiskorom ota imadom a babakocsikat

Babam 6 hós

3 babakocsija van jelenleg ( nem adtam el egyiket se)

Felváltva tolom őket

De most ismét szeretnék valami újjabbat

2022. jan. 4. 18:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Válaszolnál arra a kerdesre a kotekedes helyett hogy miert vagy ennel a kerdesnel?
2022. máj. 16. 08:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent igen,nadzol=dicsekves szinonimája
2022. máj. 16. 08:52
 23/27 anonim ***** válasza:
45%
őszintén?! magam sem tudom, annyira szánalmasak a válaszaid, hogy az már szórakoztató ☺️❤️
2022. máj. 16. 08:53
 24/27 A kérdező kommentje:
Vagy akkor nagyzol ki hogy mondja
2022. máj. 16. 08:53
 25/27 A kérdező kommentje:

Ment 👎 , mert a valaszaid nem ehhez a temakorhoz tartoznak.

Szia

2022. máj. 16. 08:55
 26/27 anonim ***** válasza:
83%

Nincsen olyan, hogy "ki hogy mondja", a nadzol egy nem létező szó, akárhogy is van kedved ejteni, attól még helytelen és az "újj" után már nyilvánvaló, hogy sok eszed nem lehet és ez a mániádon is látszik.

A legtöbb ember rendelkezik önuralommal és normál értékrenddel és bár sokunknak lenne mániája, az értelmesebbje anyagi helyzettől függetlenül belátja, hogy fölösleges hóbortja van (lenne), ami ráadásul káros minden szempontból.

Azért tartunk ott ahol, mert a mai ember, társadalom, brutális módon túlfogyaszt, pazarol. Senkinek nincsen szüksége 5 babakocsira, annak a szultánnénak sem, akinek 25 darab van, csak azért mert megteheti.

Értelmes ember nem halmoz fel semmit, amire nincsen szüksége, pusztán mániából.

Átlagon felül élünk mi is, mindettől függetlenül nincsen teljesen eltorzult és kizárólag költekezésre és fogyasztásra alapuló életvitelünk, ahogy a mobilt sem cseréljük le csak azért, mert kijött egy új, megvárjuk amíg elromlik.

Nagyon beteg világ ez, mikor tömegek mérnek mindent pénzben és külsőségekben. Szerintem azon sem volt semmi vagány és trendi, vagy irigylendő (pedig millióan folyatták a nyálukat a tv előtt), mikor a SJP karaktere a Szex és NY-ban tonnaszámra vette a cipőt, mert miért ne és tudom, ez kisebb formában elég gyakori.

Belefullad a bolygó a szemétbe, de sokaknak annyi eszük nincsen, hogy fölöslegesen ne gyűjtögessenek, a te babakocsi-készleted is egyszer szemét lesz, lehetne 5 család szemete, de csak a tiéd, mindattól függetlenül hogy mikor és kinek, mennyiért adod tovább. Fölösleges hóbort, amivel csak a környezetedet szennyezed, de gondolom a te szegényes lelkivilágodnak ez tök mindegy, biztosan mást is halmozol, mert miért ne. A gyereked majd hálás lehet neked is, ezért a remekbe szabott, fogyasztói szemléletért, amit majd bizonyára sikeresen továbbadsz neki is.

Tudom, hogy vannak gyűjtők, de ez nem az a kategória, mert te egy használati tárgyat halmozol, csak azért mert zéró belátási képességgel rendelkezel, ahogy mindenki más is, aki nem tud uralkodni annyira magán, hogy ne vásároljon be valamiből tonnaszám, amire egyáltalán nincsen szüksége. Gyakori jelenség, nem vagy vele egyedül.

2022. máj. 17. 12:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Minek emeled ki mindig ezt a kérdést?
2022. máj. 17. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!