Más is "szenved" rajtam kívül babakocsi mániában?
Kiskorom ota imadom a babakocsikat
Babam 6 hós
3 babakocsija van jelenleg ( nem adtam el egyiket se)
Felváltva tolom őket
De most ismét szeretnék valami újjabbat
3funkciós babakocsit vettünk
A mózeskosarat kb 6 hónapig tudtuk használni, utána kinőtte
A Hordozó részt 9 hónapig használtuk, autóba be tudtam kötni, tologatni is tudtam 2 irányba is a vázon.
A sportülést 9 hónapos korától használjuk, 2,5 évesen is imádom
Nincs kocsim, így a napi bevásárlást, sétákat ezzel oldjuk meg, buszozunk is vele.
Nekem praktikus, mert ha a kicsi kismotorral vagy biciklivel is indul el itthonról, ha elfárad nem kell cipelnem, hanem minden belefér a babakocsiba
Stokke xplory v6
Cybex priam
Kinderkreft vesto
Szia! Én ilyenről még nem hallottam, de mindenkinek más a màniája😃
Baratnőmön látom hogy pl annyi babaruhájuk van hogy 2x még nem láttam ugyanabban a kislányát. Lehet azert nem tudom ezt átérezni mert nekem fiam van, pedig egyebkent en is szerettem/szeretem öltöztetni, de nem ennyire 😅
Arra figyelek hogy barmit veszünk-ha megtehetjük az jó minőségű legyen. Úgy a babakocsi mint a ruha vagy cipő, akár játék, de van egy határ azért.
Az említett anyuka pl mindent megvesz a babának, sokszor nem is nagyon átgondolva hogy praktikus-e vagy sem.
Én nagyon igyekeztem nem túlvásárolni magunkat. Nekünk egy babakocsink van/volt 2 éves koráig, de minden részét kihasználtuk. A Mózest, a hordozót meg a rendes kocsi részét is. :) én szerettem nagyon, de a végére már besokaltam hogy nehezen férek el vele a boltokban..és a gyerek súlyának gyarapodásával egyenlő arányban fáradtam is bele egyre jobban a tologatásba. Pedig nálunk szerette, mindig is jókat aludt, utazott benne. Utána vettünk még egy esernyőkocsit, de mivel 3 éves elmúlt idén már annak sincs szezonja nálunk. :) - ebből nem vettünk valami vereteset, na azt a következő babánk biztos nem fogja hasznàlni mert nem volt jó választás. Ebből biztosan jobbat vennék legközelebb.
Az biztos hogy ha lesz tesó, nem veszünk új babakocsit, bőven kiszolgálja őt is. Nekünk egyébként egy nem nagy márkás “babydesign” husky-winter pack babakocsink volt, 3 funkciós. Szerettük :)
Jelenleg 5 babakocsinal tartunk😐
Nem dicsekves,arrol szo sincs
Tudom hogy ez mar pazarlas!! De nem birok ellenalni nekik,mindig egy ujjabba szeretek bele
Es egyiket se adom el mert felvaltva,kedvem szerint cserelgetem oket
Mindig megfogadom hogy tobbet mar nem!! Nincs tobbre szukseg,aztan jon az erzes hogy na oke,még egy utolsót 😶
Az erzesem irtam le,bizva hogy aki a kerdesem olvassa hatha magara ismer. Szivesen beszelnek olyasvalakivel aki hasonloran szereti a babakocsikat
Szerintem akinek penzve van az nem egeszem babakocsiba fekteti...😄 illetve azok az emberek megvesznek egy nagy márká es ennyi.
Nálam ez nem arról szól hogy dicsekedjek vagy nadzoljak,egyszeruen csak szeretem a babakocsikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!