Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Más is "szenved" rajtam kívül...

Más is "szenved" rajtam kívül babakocsi mániában?

Figyelt kérdés

Kiskorom ota imadom a babakocsikat

Babam 6 hós

3 babakocsija van jelenleg ( nem adtam el egyiket se)

Felváltva tolom őket

De most ismét szeretnék valami újjabbat

2022. jan. 4. 18:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a hordozokkal vagyok igy (kendő, csatos 🤣🙄) igaz, babakocsibol is mar a másodikat szereztük be, de csupán praktikusság kedvéért. (Maxi Cosi -t cseréltünk cybex-re)
2022. jan. 25. 15:27
 12/27 anonim ***** válasza:

3funkciós babakocsit vettünk

A mózeskosarat kb 6 hónapig tudtuk használni, utána kinőtte

A Hordozó részt 9 hónapig használtuk, autóba be tudtam kötni, tologatni is tudtam 2 irányba is a vázon.

A sportülést 9 hónapos korától használjuk, 2,5 évesen is imádom

Nincs kocsim, így a napi bevásárlást, sétákat ezzel oldjuk meg, buszozunk is vele.

Nekem praktikus, mert ha a kicsi kismotorral vagy biciklivel is indul el itthonról, ha elfárad nem kell cipelnem, hanem minden belefér a babakocsiba

2022. jan. 28. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
Melyek azok a babakocsik amiket használsz Kérdező?
2022. jan. 28. 11:57
 14/27 A kérdező kommentje:

Stokke xplory v6

Cybex priam

Kinderkreft vesto

2022. jan. 30. 17:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Szia! Én ilyenről még nem hallottam, de mindenkinek más a màniája😃

Baratnőmön látom hogy pl annyi babaruhájuk van hogy 2x még nem láttam ugyanabban a kislányát. Lehet azert nem tudom ezt átérezni mert nekem fiam van, pedig egyebkent en is szerettem/szeretem öltöztetni, de nem ennyire 😅

Arra figyelek hogy barmit veszünk-ha megtehetjük az jó minőségű legyen. Úgy a babakocsi mint a ruha vagy cipő, akár játék, de van egy határ azért.

Az említett anyuka pl mindent megvesz a babának, sokszor nem is nagyon átgondolva hogy praktikus-e vagy sem.

Én nagyon igyekeztem nem túlvásárolni magunkat. Nekünk egy babakocsink van/volt 2 éves koráig, de minden részét kihasználtuk. A Mózest, a hordozót meg a rendes kocsi részét is. :) én szerettem nagyon, de a végére már besokaltam hogy nehezen férek el vele a boltokban..és a gyerek súlyának gyarapodásával egyenlő arányban fáradtam is bele egyre jobban a tologatásba. Pedig nálunk szerette, mindig is jókat aludt, utazott benne. Utána vettünk még egy esernyőkocsit, de mivel 3 éves elmúlt idén már annak sincs szezonja nálunk. :) - ebből nem vettünk valami vereteset, na azt a következő babánk biztos nem fogja hasznàlni mert nem volt jó választás. Ebből biztosan jobbat vennék legközelebb.

Az biztos hogy ha lesz tesó, nem veszünk új babakocsit, bőven kiszolgálja őt is. Nekünk egyébként egy nem nagy márkás “babydesign” husky-winter pack babakocsink volt, 3 funkciós. Szerettük :)

2022. febr. 27. 16:16
 16/27 anonim ***** válasza:
Én 1 3in1 babakocsit vettem az első gyereknél, azt is már úgy, hogy minden bajom volt a babakocsik nézegetésével. Az kiszolgálta a 2. Gyereket is. Ő nagyon babakocsis, úgyhogy kapott egy kis sportkocsit, de már alig várom, hogy ne kelljen használni. Nekem valahogy eszembe se jut venni másikat, ha még ez is jó.
2022. ápr. 6. 10:02
 17/27 A kérdező kommentje:

Jelenleg 5 babakocsinal tartunk😐

Nem dicsekves,arrol szo sincs

Tudom hogy ez mar pazarlas!! De nem birok ellenalni nekik,mindig egy ujjabba szeretek bele

Es egyiket se adom el mert felvaltva,kedvem szerint cserelgetem oket

Mindig megfogadom hogy tobbet mar nem!! Nincs tobbre szukseg,aztan jon az erzes hogy na oke,még egy utolsót 😶

2022. máj. 16. 08:05
 18/27 anonim ***** válasza:
41%
akkor ezt a kommentet minek írtad ha nem dicsekvés? 😅🤦‍♀️
2022. máj. 16. 08:29
 19/27 A kérdező kommentje:

Az erzesem irtam le,bizva hogy aki a kerdesem olvassa hatha magara ismer. Szivesen beszelnek olyasvalakivel aki hasonloran szereti a babakocsikat

Szerintem akinek penzve van az nem egeszem babakocsiba fekteti...😄 illetve azok az emberek megvesznek egy nagy márká es ennyi.

Nálam ez nem arról szól hogy dicsekedjek vagy nadzoljak,egyszeruen csak szeretem a babakocsikat

2022. máj. 16. 08:43
 20/27 anonim ***** válasza:
41%
nadzoljak? 😂
2022. máj. 16. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!