Más is "szenved" rajtam kívül babakocsi mániában?
Figyelt kérdés
Kiskorom ota imadom a babakocsikat
Babam 6 hós
3 babakocsija van jelenleg ( nem adtam el egyiket se)
Felváltva tolom őket
De most ismét szeretnék valami újjabbat
2022. jan. 4. 18:52
1/27 anonim válasza:
Lehet, hogy más is, én pl. nem. Alig várom, hogy ne legyen rá szükség és dob hasam ki a francba. 😂
3/27 anonim válasza:
Helyesírási szótárt is vehetnél vagy hármat, de mindenképp olyan kiadást amiben benne van helyesen az, hogy újabbat. (Új es nem újj, van ujj is de az valami egészen más)
4/27 anonim válasza:
Én is, de nekünk csak 2 babakocsink van. Viszont kb lexikon vagyok ami a babakocsikat illeti, képben vagyok kb minden márka minden modelljével, bármire tudok ajánlani valamit és folyton lesem az újdonságokat, kollekciókat, főleg a személyes kedvenceim háza táján. Az utcán is folyton sasolom, hogy ki mit tol, ha szembejön egy álommodellem azt jobban megbámulom mint egy luxusautót :D
5/27 anonim válasza:
Nekünk csak egy van, de én is imádom megnézni a babakocsikat, és ha meglátok egy olyant, ami teszik adás-vételi oldalakon, meg akarom venni. Még a mózeskosarast is, amire már nem is lesz szükségünk. De már szerencsére kezd alábbhagyni ez a mánia, remélem már nem sokáig fog használni babakocsit a fiam. :D
6/27 anonim válasza:
4
Higy miért nem találtalak meg hamarabb???
Utáltam minden percét amíg böngèsztem.
Végül a gyerekek sem szerették..
A 2.-nak muszáj volt, de csak kényszerből vettem egyet kéz alól, mert meguntam a keresést, így meg nem érdekelt jó-e, ha nem, veszek másikat..
Viszont én a cipőikkel vagyok így.
Vissza tudom fogni magam, de ha tehetném a z összes cipellőt megvenném
Szezononként így is van gyerekeknként 8 pàr minimum..
8/27 anonim válasza:
Nem, mi hordozósok vagyunk. Nekem praktikusabb mint a kocsi.
9/27 anonim válasza:
Hát nekem szörnyű nyűg azt a batár kocsit toszogatni a girbegurba járdaköveken. Utálom tárolni, utálom kerülgetni, vah... jobban szerettem hordozni, amíg bírtam.
10/27 anonim válasza:
Én teljesen el vagyok veszve babakocsi témakörben. Esetleg tudnátok nekem segíteni, hogy milyen típust kéne választanom, ha a patakparton földúton is szeretném használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!