Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 7 hetes kisfiamat tehetem...

7 hetes kisfiamat tehetem babahordozóba vagy az bizonyos kortól ajánlott?

Figyelt kérdés
Egyszerű baba hordozó, mellkasra kell felcsatolni. Van textil hordozóm is de nekem az nem jött be. Szabad 7 hetes 5 kg súlyú babát ilyen hordozóba tenni vagy még kicsi hozzá?
2021. dec. 14. 11:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt soha. Csípőficam és társai...

[link]

Ezt olvasgasd el.

2021. dec. 14. 15:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Ez a cikk nagyon hasznos. Szóval kell legyenek bizonyos pozíciók amik egészségesek nem csak úgy belerakni a babát.

Köszönöm szépen

2021. dec. 14. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nagyon sok cikk készült már arról, miért tilos kenguruban hordozni.

Kérlek sose tedd bele a babád.

Vegyél egy jó kialakítású hordozót.

2021. dec. 14. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gremese, Liliputi, Magyarinda, Manduca. Ezek a legismertebbek, amik megfelelő kialakításúak
2021. dec. 14. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődj, hogy van-e a környéken hordozója klub vagy tanácsadó. Többféle hordozót ki lehet próbálni.

Használtan is lehet jókat venni, kedvezőbb áron, van, hogy nem is volt használva.

Nekem Liliputi rugalmas kendőm (nem jött be nekem), Gremese meitai (3 hóstól használom, nagyon szeretem), szövött kendőm (kezdettől fogva, könnyű megkötni), Mybabyhugs csatos hordozóm van (5-6hós kortól). Nagy része használt vagy ajándék volt. Nehéz választani, főleg, hogy mindig más áll kézre 😅

Sajnálom, hogy nem szólt senki, hogy ez kenguru elkerülendő a babáknál.

(Lehet, hogy tudod, de azért leírom, hogy ártalmas még a bébi komp, az a rugalmas jártató-amiben áll és azok, amikben ültetik,holott még nem tud ülni.)

2021. dec. 14. 20:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem volt honnan tudjam, hogy nem jó és random választottam egyet, ez is drága volt. Hátha vissza veszik, de ezt kétlem.

A ,,járókáról" tudom ésnhallottam, hogy ártalmas mivel minden súly a talpa fejére ereszkedik.

2021. dec. 14. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem volt honnan tudjam, hogy nem jó

Itt is megkérdezhetted volna…vagy ahogy rákerestél arra, éppen arra is lehetett volna, hogy mit érdemes megvenni. Elég sok cikk született már hordozás témában.

Ma már minden információ elérhető a neten.

2021. dec. 15. 11:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Mostmár ez van, nem néztem utánna és megvásároltam, még jó hogy nem raktam még bele. Az lett volna egy nagy hülyeség. Ezért jó lenne mindennek utánna nézni jó alaposan.
2021. dec. 15. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!