7 hetes kisfiamat tehetem babahordozóba vagy az bizonyos kortól ajánlott?
Ez a cikk nagyon hasznos. Szóval kell legyenek bizonyos pozíciók amik egészségesek nem csak úgy belerakni a babát.
Köszönöm szépen
Nagyon sok cikk készült már arról, miért tilos kenguruban hordozni.
Kérlek sose tedd bele a babád.
Vegyél egy jó kialakítású hordozót.
Érdeklődj, hogy van-e a környéken hordozója klub vagy tanácsadó. Többféle hordozót ki lehet próbálni.
Használtan is lehet jókat venni, kedvezőbb áron, van, hogy nem is volt használva.
Nekem Liliputi rugalmas kendőm (nem jött be nekem), Gremese meitai (3 hóstól használom, nagyon szeretem), szövött kendőm (kezdettől fogva, könnyű megkötni), Mybabyhugs csatos hordozóm van (5-6hós kortól). Nagy része használt vagy ajándék volt. Nehéz választani, főleg, hogy mindig más áll kézre 😅
Sajnálom, hogy nem szólt senki, hogy ez kenguru elkerülendő a babáknál.
(Lehet, hogy tudod, de azért leírom, hogy ártalmas még a bébi komp, az a rugalmas jártató-amiben áll és azok, amikben ültetik,holott még nem tud ülni.)
Nem volt honnan tudjam, hogy nem jó és random választottam egyet, ez is drága volt. Hátha vissza veszik, de ezt kétlem.
A ,,járókáról" tudom ésnhallottam, hogy ártalmas mivel minden súly a talpa fejére ereszkedik.
Nem volt honnan tudjam, hogy nem jó
Itt is megkérdezhetted volna…vagy ahogy rákerestél arra, éppen arra is lehetett volna, hogy mit érdemes megvenni. Elég sok cikk született már hordozás témában.
Ma már minden információ elérhető a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!