Retró babakocsit mennyire ajánlott használni?
Ha már a babakocsin is spórolni kell, lehet még várni kéne a babával.
Én nem használnék régi babakocsit, pedig autóval megyünk a legtöbb helyre, tehát nem is az van, hogy vinnem kell a metróra, villamosra. Egyszerűen szerintem nem praktikus (kényelmetlen, a biztonsági öve sem korszerű gondolom, nem forognak a kerekei, stb). Biztos nem szenvednék vele.
Uhh, ez elég rosszindulatú feltételezés volt. Természetesen van pénz babakocsira, a kisfiamnak is megvettük a vadiújat, amit aztán elajándékoztunk egy rosszabb anyagi helyzetben lévő rokonnak, és mivel még használják, meg most kislányunk lesz, nem akarom visszakérni. De ez a kérdés szempontjából amúgy sem lényeges.
Ami nekünk van, az egy anno Kanadából kapott rózsaszínű csak mózeses babakocsi. Szerintem nagyon helyes, szeretem az egyedi dolgokat. Vidéken élünk, így nagy kerék még előnyös is lenne, bár nem tudom persze mennyire rugózik. Láttam, hogy jófogáson/vaterán ilyeneket árulnak, gondoltam, hátha van itt valakinek tapasztalata vele...
En nemreg a piacon lattam egy retro kocsit.marmint hasznalat kozben.
Gyonyoru szep volt.fonott mozese volt.eszmeletlen jol nezett ki.
Nagyon szep allapotban volt.
Meg is kerdeztem az anyukat,hogy honnan van.a parja b.kocsija volt.amit felujitottak.
Nezzetek meg milyen allapotban van.ha mukodokepes,akkor erdemes lehet kicsinositani es tuti nagyon meno lesz.
Nyugodtan hasznald, ha szep, tiszta, jo allapotban van. Nezzetek meg, lehet meg kell majd olajozni itt-ott es a matracot tuti lecserelnem benne, mert azt nem lehet normalisan kitisztitani.
Nekunk is sokaig megvolt, egy par evvel ezelott koltoztek a nagyszulok, akkor valtunk meg tole sajnos, de nekem a lakasunkban amugy sem lenne helyem tarolni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!