Javasolnátok nekem babakocsit?
Figyelt kérdés
Olyan babakocsit szeretnénk, amelynek könnyű kis váza van, nem kell hogy túl nagy kerekei legyenek, nem nagyon fogjuk földúton tolni. Szeretném, ha nem "lengyel vacak" lenne, árban maximum 130ezret költenék rá újonnan. 3in1 is jöhet, de az sem gond, ha a hordozó részt külön kell megvennem hozzá.. sőt... jobb is ha külön veszek hozzá egy biztonságos Peg Perego vagy BeSafe hordozót. Ötletek?2017. máj. 31. 20:09
1/4 anonim válasza:
Nekünk peg perego book plus 51 van. Navetta xl mozes és primo viaggio autósülés. Imádjuk
2/4 anonim válasza:
MamaKiddies? Én most ebben gondolkodom. Nagyon nehéz megtalálni az ideálisat. :) 20 hkm
3/4 anonim válasza:
Én külön vennék hordozót, és normálisat, aminek van töréstesztje. Ezekkel a lengyel (kunert, mamakiddies, bebetto stb...) babakocsikkal az a baj, hogy hiába tetszetősek, a hordozó nem biztonságos...főleg ha sokat utaztok. Én ezen az egyen nem spóroltam.
Nem mellesleg én kipróbáltam valamennyit, és ég és föld egy normális, német, olasz babakocsival összevetve. Valamennyi nehéz, nehezen irányítható stb. Én javaslom próbáld ki, és úgy vegyél.
4/4 anonim válasza:
Mi ABC Design Cobra babakocsit vettünk (használtan), sportrész és mózeskosár volt hozzá. Majd külön vásároltuk meg hozzá Cybex Aton 4 hordozót.
Az adaptert adták a babakocsihoz, így mindhárom rész a vázra helyezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!