Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen autós ülést ajánlanátok...

Milyen autós ülést ajánlanátok, ami tényleg rögtön használható újszülöttnél is?

Figyelt kérdés
Fiamnak annak idején egy Nania ülést vettünk 0-18 kg-ig, de csak jóval később tudtuk használni. Most érkezik a második gyermek, újra aktuális a kérdés.
2021. ápr. 19. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs ilyen. Nekünk Cybex Sirona van, de ebbe sem tennék újszülöttet.
2021. ápr. 19. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Hát h őszonte legyek szerintwm efyik se.

Nekünk van besafe és "no name" ülésünk is.

Az én babáim igaz h picik voltak, de az ülésben biztos h elvesztek volna.

És (főleg a neve nincs ülések) nem dönthetőek annyira mint egy hordozó. Az sokkal öblösebb is.

Én azt mondom érdemes egy hordozót beszerezni. Nem vészes az áruk. nagyobb hülyeségekre is elköltesz ennyit (baldahin, pelenkadzsin stb), viszont hónapokig jó a babának

2021. ápr. 19. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért fontos az ülés? Miért nem jó az autós hordozó? Szerintem is az a legjobb ilyen pici babának, hiába írják rá némelyikre, hogy újszülött kortól lehet használni, én sem tenném bele.
2021. ápr. 19. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a hordozó amúgy sokkal praktikusabb főleg egy travel system részeként.
2021. ápr. 19. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Britax Römer Baby-Safe² i-Size - ebben hoztuk haza a kórházból, de viszonylag gyorsan kinőtte

Britax Römer Dualfix 2 R - ez is jó újszülött kortól 18kg-ig, viszont nem hordozható, most ilyenünk van, meg vagyok vele elégedve.

2021. ápr. 19. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös által emlîtett dualfix i size van nekünk

Tényleg használható újszülőttel, de mégis hordozót használtuk, mert könnyebb a lakásban belerakni és úgy vinni, mint kézben; babakocsiban vinni, majd ott àtrakosgatni

Stb

3-4 hónaposan már tartja úgy magát, hogy valóban autósülést használjunk...

2021. ápr. 19. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Maxi Cosi hordozó, később Pebble pro autós ülés.

Nem érdemes olyat venni ami ekkora tartományt lefed (0-18) mert sose lesz igazán kényelmes a gyereknek.

2021. ápr. 19. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen, van hozzá egy vastag szivacs, igaz, mi később vettük, csak a hordozó után, de szerintem jó lehet.

[link]

2021. ápr. 19. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A tesóm cybex sirona q gyerekülésben hozta haza az újszülöttet a kórházból úgy, hogy kicsit még alápárnázott a gyári újszülött betétnek kistörölközőkkel, hogy egyenesebb legyen. Semmi baja nem lett a gyereknek, pedig Londonból Canterburybe mentek, szóval nem pár perces út volt. A kislány most négy éves, makk egészséges. Soha nem volt babahordozóban, csak autósülésben, túlélte.
2021. ápr. 20. 01:53
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
#9 azért erre ne legyen büszke...
2021. ápr. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!