Milyen autós ülést ajánlanátok, ami tényleg rögtön használható újszülöttnél is?
Hát h őszonte legyek szerintwm efyik se.
Nekünk van besafe és "no name" ülésünk is.
Az én babáim igaz h picik voltak, de az ülésben biztos h elvesztek volna.
És (főleg a neve nincs ülések) nem dönthetőek annyira mint egy hordozó. Az sokkal öblösebb is.
Én azt mondom érdemes egy hordozót beszerezni. Nem vészes az áruk. nagyobb hülyeségekre is elköltesz ennyit (baldahin, pelenkadzsin stb), viszont hónapokig jó a babának
Britax Römer Baby-Safe² i-Size - ebben hoztuk haza a kórházból, de viszonylag gyorsan kinőtte
Britax Römer Dualfix 2 R - ez is jó újszülött kortól 18kg-ig, viszont nem hordozható, most ilyenünk van, meg vagyok vele elégedve.
5-ös által emlîtett dualfix i size van nekünk
Tényleg használható újszülőttel, de mégis hordozót használtuk, mert könnyebb a lakásban belerakni és úgy vinni, mint kézben; babakocsiban vinni, majd ott àtrakosgatni
Stb
3-4 hónaposan már tartja úgy magát, hogy valóban autósülést használjunk...
Maxi Cosi hordozó, később Pebble pro autós ülés.
Nem érdemes olyat venni ami ekkora tartományt lefed (0-18) mert sose lesz igazán kényelmes a gyereknek.
nekünk ilyen, van hozzá egy vastag szivacs, igaz, mi később vettük, csak a hordozó után, de szerintem jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!