Csak én vagyok ilyen béna hordozókendő kötésben? Tudnátok adni valami tippet?
Még jóval a teherbeesésem előtt megtetszett a hordozókendő, azonnal ki is találtam hogy ha lesz gyerekem, nekem is kell ilyen. De amióta megvan a baba, hiába próbálgatom, macerának érzem a megkötést. Kötés közben nehéz, csavarodik, rálépek, stb. utána meg ha túl tág vagy szoros, képtelen vagyok anélkül megigazítani, hogy az egészet (vagy legalább a felét) újra kéne kezdeni. És akkor a gyerekről még nem is beszéltünk. Egyelőre még elbírom fél kézzel, míg a másikkal próbálom beleigazítani a kendőbe (nem kis macera), de már nem sokáig. Olyan megoldással is próbálkoztam, amikor a gyerek már az elejétől belekerül (a kendő dobozán nem ez volt de a neten láttam ilyen videót is), akkor meg a baba izgett-mozgott, esélytelen volt megkötni.
Van valakinek bármi tippje, hogy mi az, ami miatt másoknak ez olyan jól megy nekem meg kész kínszenvedés? Végső esetben persze veszek egy másikfajta hordozót, de gondoltam előtte felteszem ezt a kérdést, hátha nem dobtam ki tizenpárezret feleslegesen egy nagy anyagdarabra.
Esetleg másfajta hordozóeszközt nem próbáltál?
A kendő nekem is macera volt, nem is éreztem olyan hű, de jónak. A babám sem szerette, nyűglődött 5-10 perc után. Utána beruháztam egy Artipoppe hordozóra, azt imádjuk mind a ketten.
Sosem tudtam hordozni egyik gyerekemet sem. Többfèle hordozòval is pròbàlkoztam, az enyèmeim utàltàk, egy szenvedès volt minden pròbàlkozás.
Elengedtem a tèmàt.
Köszönöm a válaszokat! Nem is tudtam, hogy létezik hordozási tanácsadó, ha lemegy a vírus, keresek egyet a közelemben.
Maga a hordozás megy, itthon a köntösömben szoktam hordozni a babát, azt szereti, de ugyebár nem túl biztonságos. Még próbálkozom ezzel a kendővel, de ha nagyon nem megy, lecserélem egy csatos hordozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!