A hordozókendőben alvás közben a ti babátok is "összecsuszik"?
Figyelt kérdés
Ha elalszik, már nincs meg az a tipikus C alak, hanem igy ossze vissza elcsuszik, ahogy összeesik alvás közben. Ez nem baj?2020. szept. 3. 08:56
1/8 A kérdező kommentje:
Mei tai hordozó.
2020. szept. 3. 08:56
3/8 A kérdező kommentje:
3 hos
2020. szept. 3. 09:13
4/8 anonim válasza:
Áá neki még nem alkalmas a mei tai. Az lesz a baj. Azt ha jól tudom ülni tudástól ajánlják. Én ilyenkor még karikásban hordoztam. Nem volt ilyen amit leírtál
5/8 anonim válasza:
Bocsi tévedtem. Nem kell ülni tudás. De nyilván nem tartja megfelelően. Vagy más eszköz kell, vagy rosszul kötöd. Szerintem érdemes egy hordozási tanácsadót kérdezni
6/8 anonim válasza:
Lépj be a Hordozz szabadon, kérdezz bátran fb csoportba, ott hordozási tanácsadók segítenek.
Egyébként nekem így hangzásra az a baj, hogy túl laza. Ha szorosan hozzád van kötve, akkor nem tud hova csúszkálni.
7/8 anonim válasza:
Minden formázott hordozóban össhecsúszik alváskor a gyerek, ezért utána kell igazítani, ha elaludt.
8/8 anonim válasza:
Nekünk is mei tai volt, sose csúszott össze benne
Milyen fajtával neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!