Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 11 hetesen korai a babakocsi...

11 hetesen korai a babakocsi vasarlas?

Figyelt kérdés
Igazabol csak kivancsisagbol nezelodtem a facebook marketplace-n, alapbol nem vadi ujban gondolkodtunk mert borzaszto dragak...talaltam egy nagyon jo markas babakocsit, jo allapotban, nagyon jo aron. Nem vagyok babonas vagy ilyesmi, es bar meg messze van a babazas gondoltam jobb ezt aprankent beszerezni foleg ha ilyen jo arban talaltam egy olyat ami nagyon tetszik. Egyenlore megcsak vervetelen voltam, az ultrahangra csak 2 het mulva kerul sor (nem ertem miert...) de gondolom ha eddig nem jelentkezett semmi problema nem is igen fog..Szerintetek?
2020. dec. 31. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Én a 12. heti genetikai ultrahang előtt, a terhességet se vettem komolyan, nemhogy bármilyen babacuccot vegyek. Ez nem babona, a 12. héten látszik, hogy van keze, lába, belső szervei, nem down-kóros, előtte meg csak egy kis sejtcsomo, rengeteg minden történhet vele, persze az első trimeszter után is, de azért valamikor be kell vásárolni, csak szerintem nem ilyen korán.
2020. dec. 31. 15:22
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

Mivel 13 hetesen volt missed ab műtétem, így a jelenlegi pocaklakómmal 16 hétig semmit nem vettem.

De nem kell hozzá bajnak történnie. Mi van ha 2en vannak? Akkor sem lesz jó a babakocsi....

2020. dec. 31. 16:37
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Nekem a 12.uh előtt volt már két ultrahangom, azért látszott hogy egy baba van, egy szívhang.
2020. dec. 31. 16:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem volt ultrahangom/semmilyen vizsgalat.csak vervetel es vizelet minta. Nem magyarorszagon elek, es itt a 12.het utan csinaljak az elsot, valamint szivhangot is akkor neznek. Privatba elmehetnek, de mivel nem vereztem vagy ilyesmi, ugy gondoltam hogy nem szukseges. Koszonom mindenkinek a velemenyeket..:) meg alszom ra egyet azert.
2020. dec. 31. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Hát akkor meg főleg nem venném meg...

Nekem pl 8.hetig full terhes tünet, vérvétel is kimutatta, hogy terhes vagyok, hcg teszt full erős volt. Akkor mentem el ultrahangra, ahol kiderült, hogy igen, terhes vagyok, csak épp babám nincs. Üres petezsák. 11.héten műtöttek, addig minden tünet (hányás, fáradékonyság... stb) minden megvolt.

Unokatesóm kb 3éve terhes lett. 7.héten minden oké volt, elkezdett vásárolni. 12 héten kiderült, elhalt a babája... ő meg ott volt a szatyor babaruhával, babakocsival.

Én fiammal (most lesz 2éves) a 28.héten kezdtem el vásárolgatni... semmivel nem késtem el, és nem egyszerre kellett így sem megvennem.

2020. dec. 31. 17:16
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Így én se venném meg, hogy még nem volt uh.
2020. dec. 31. 17:58
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

Vedd csak meg.

Első baba, babakocsit vettem először, korán, szintén Marketplac-en. Mindkét nemnem illőt. Jó áron volt fullos, tetszett.

Nem olvasgattam hónapokig hogy ez miért jó, az miért jó. Lám.. Jó lett :D

1 éves, amikor kell, használjuk még mindig.

Nem kell senki véleménye.. Anya vagy. Mérlegelj és dönts belátásod szerint.

2020. dec. 31. 20:13
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Engem hulyenek nezett a kolleganom hogy mindent megvettem tehesseg alatt es milyen jol tettem... most 4 honapos es csak pelust kellett vennem eddig mert szepen megvolt minden veve a helyere teve. A babakocsit elobb vedd meg mindenkepp mert 2 het utan mar mehetsz a babaval es menj is jot fog tenni neked. Egy valamit banok hogy nem vettem jobb/dragabb pihenoszeket mert abban meg most is sokat van pl mosogatas takaritas kozben onnan nez meg jatszik. Viszem mindenhova kb abbol vehettem volna profibbat
2020. dec. 31. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:
63%
Vedd meg, ilyen alapon hogy bármi baj lehet...... Hát bármikor lehet bármi baj, nem csak az elején, persze sose legyen :) ha valamit látsz jó áron és uniszex, miért ne?
2020. dec. 31. 23:34
 20/22 anonim ***** válasza:
32%

En 25 hetesen veteltem el nemreg es mar csak a babakocsi hianyzott kb..

Kovetkezo varandossagnal semmit nem fogok venni elore..sőt a babanevet is szules kozben fogom kitalalni

2021. jan. 1. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!