Ki milyen sport babakocsit ajánlana?
Kisfiam jövő hónap 23.-án 1 éves lesz..jelenleg 11 kg és 80cm, olyan babakocsit keresnék aminek nagy az ülő felülete,kényelmesen ül (akár hosszabb séta közben is ) kisebb helyeken is el fér, könnyű tolni és irányítani, össze lehessen csukni és kocsi csomagtartóba is el férjen .
már vásároltam neki egyet de nem néztem át alaposan és csak akkor derült ki hogy kicsi az ülő felülete mikor otthon bele ültettem, ugyanis nem volt ott velünk mikor vásároltunk. Most a neten nézegettem nagyon sokat és több is tetszik,max 40.000 ft ig szeretnek venni neki,
kíváncsi lennék az itteni anyukák véleményére hogy melyik sport babakocsi a legjobb..
(Volt neki 3in1 babakocsia szerettem a sport részt is mert kényelmesen ült benne de a váz eléggé nagyon volt és úgy nem nagyom volt jó,főleg ha vásárolni mentünk külön kellet hely a váznak a sport resz ülőnek és plusz a gyerek ülés..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!