Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ciki használt babakocsit venni?

Ciki használt babakocsit venni?

Figyelt kérdés
Faluban lakunk főút mellett, így csak az udvaron lehet majd babakocsizni azért nem akarok drágát venni. Szerintetek ciki a használt babakocsi? Párom nen szeretne használtat, de viszont meg ha olcsóbban megtudnánk venni jutna pl egy hintára is a babának a kocsi pénzből. Ti vetettek használt dolgolat a babátoknak?
2020. dec. 16. 11:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki, csak nem biztonságos.
2020. dec. 16. 20:10
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
31 Ezt kérlek fejtsd ki bővebben! Miért is ne lenne biztonságos?
2020. dec. 16. 20:28
 33/42 anonim ***** válasza:
82%
Nem baj, kellenek olyanok is, mint 31-es. Hogy ők megvegyék újonnan és a magunkfajták pár év múlva megvehessék tőlük jóval olcsóbban. :-))))))
2020. dec. 16. 20:44
 34/42 anonim ***** válasza:
72%

31-es ezt, hogy kell elképzelni?

Az anyuka eladás előtt kiszereli a csavarokat, hogy csökkentse a konkurenciát a majdani főiskolai bekerülésnél?

Esetleg az előző baba ahogy megfogta a kiságy szélét ne adj isten lenyálazta halálos vírust bocsátott rá amit még az átvétel után fertőtlenítés sem győz le?

Esetleg az előző anyuka célpontja volt egy sorozatgyilkosnak és a babakocsi miatt véletlen az új anyukát lövik le?

Vagy nálad a használt töröttet, szakadtat jelent?

2020. dec. 16. 23:23
 35/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem olvastam a kommenteket.

Nálunk az első babakocsit férjem unokatesójáéktól "örököltük". 1 év van a fiaink között. Ez amikor feladta a szolgálatot, sportbabakocsot vettem (elég trendit) kemény 5ezer forintért használtan.

Ruhát is 1db-ot nem vettem még a fiamnak, pedig már 20hós. Kapunk 3helyről is, egyik jobb mint a másik.

A kiságya is használtan lett véve, lombi kiságy, totál új állapotban, 15ezer forintért...

Nem azért, mert nem tudnánk megvenni neki az ujat (ha akartuk volna, akkor akár 200ezerért is vehettünk volna babakocsit újan, gondolkodás nélkül), hanem mert minek költsek feleslegesen ilyenekre, ha egyszer olcsóbban is ki lehet ezt hozni. Akkor inkább azt a pénzt félreteszem neki másra.

Eddig senki még csak meg nem kérdezte, hogy hol és mennyiért vettem ezt vagy azt a gyerekre.

2020. dec. 17. 09:19
 36/42 anonim ***** válasza:
20%

Vegyed csak, nem az én gyerekem alatt fog leszakadni... :)

2020. dec. 17. 10:19
 37/42 anonim ***** válasza:
80%
Leszakadni?Nem elefántot tesz bele hanem egy babát!!!A te gyereked alatt szakadt már össze babakocsi?
2020. dec. 17. 10:22
 38/42 anonim ***** válasza:
45%
13. vagyok. Dehogy szakad le. Én egyébként hordozóból vettem egy új Maxi cosit, mert használtban nem teszem be az autóba, de a babakocsi teljesen biztonságos.
2020. dec. 17. 10:23
 39/42 anonim ***** válasza:
77%
Hány kilós gyereket szültél 36-os? 50et?? Vagy csak nem tudod, hogy kell használni a babakocsit?
2020. dec. 17. 10:43
 40/42 anonim ***** válasza:
81%
Nem szakad le, mert nem az anyukát tennénk bele, hanem a babát. :-))))))))))
2020. dec. 17. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!