Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ciki használt babakocsit venni?

Ciki használt babakocsit venni?

Figyelt kérdés
Faluban lakunk főút mellett, így csak az udvaron lehet majd babakocsizni azért nem akarok drágát venni. Szerintetek ciki a használt babakocsi? Párom nen szeretne használtat, de viszont meg ha olcsóbban megtudnánk venni jutna pl egy hintára is a babának a kocsi pénzből. Ti vetettek használt dolgolat a babátoknak?
2020. dec. 16. 11:29
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
58%
Mégis cikinek gondolhatják az emberek, mert eddig még egy darabot se sikerült eladni, tök mindegy milyen volt az állapota. Ha egy használatlan Lorelli babakocsit nem lehet négyezerért se eladni, akkor vagy mindenki örökli a rokonaitól, vagy tényleg ciki használtan venni.
2020. dec. 16. 11:50
 12/42 anonim ***** válasza:
98%

Ha ciki lenne, nem lenne piaca a használtnak.

Egyébként a használt babakocsi olyan, mint a használt autó. Az autó is csak a törtrészét éri, amint kigördült a szalonból. Babakocsiból is az alig használtat jóval olcsóbb az újnál.

Viszont CSAK megbízható jó márkát vennék használtan, mivel az újként is olcsó gagyik, nagyon lerongyolódnak 1 gyerek után is.

2020. dec. 16. 11:51
 13/42 anonim ***** válasza:
97%
Én használtan vettem egy ABC Design Cobrát és nem azért, mert nem tudtunk volna új kocsit venni. Nagyon szeretem.
2020. dec. 16. 11:54
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
11, az akciósan 85-ért vett Cybex kocsinkat (új, akción kívüli ára 120), 65-ért adtam el 1,5 év használat után, de tökéletes állapotban. Azon ne csodálkozz, hogy Lorelli ingyen se kellene.
2020. dec. 16. 11:54
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elsőt használtan vettük, a másodikat újonnan. Iker babakocsi, alig ismerik, ezért nem volt 1db sem eladó használtan.
2020. dec. 16. 11:56
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

A Cybex egy túlárazott, ócska vacak, ennyit ér a gyereked?

A Concord babakocsim 450e volt, 380e-ért adtam el.

2020. dec. 16. 11:58
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig mérlegelek:

- Mennyivel adna nekem többet egy új mint egy használt?

- Az árkülönbségen az új és a használt között tudok venni valami hasznosabbat?

- Meddig akarom használni? A használt is kiszolgálja az időt amíg használni akarom? Ha arra jutok, hogy nem és időközben újat kell venni még akkor jobban megérte mint egy új? (Szerintem mondjuk egy jó minőségű használt kiszolgál több gyereket is.)

2020. dec. 16. 12:01
 18/42 anonim ***** válasza:
28%

Ezek szerint ha használtan tolod az xy márkajelzéssel ellátott babakocsit akkor is menő vagy :D

Gratulálok ti mind tinimamik vagytok amúgy?

2020. dec. 16. 12:01
 19/42 anonim ***** válasza:
91%
Itt a Gyakorisok szerint gondolom igen, mert itt mindenki arra veri a nyálát, hogy havi 34 millió forintot keres.
2020. dec. 16. 12:03
 20/42 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen fölösleges azon aggódni, hogy mások mit szólnak hozzá...

ahogy a ruhákkal kapcsolatosan is mondani szoktam: az első mosás után minden ruha "használt". :)

2020. dec. 16. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!