Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ciki használt babakocsit venni?

Ciki használt babakocsit venni?

Figyelt kérdés
Faluban lakunk főút mellett, így csak az udvaron lehet majd babakocsizni azért nem akarok drágát venni. Szerintetek ciki a használt babakocsi? Párom nen szeretne használtat, de viszont meg ha olcsóbban megtudnánk venni jutna pl egy hintára is a babának a kocsi pénzből. Ti vetettek használt dolgolat a babátoknak?
2020. dec. 16. 11:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
99%
Hát, más nevében nem szólhatok, de én pont leszarom, hogy más miben tologatja a babáját.
2020. dec. 16. 11:32
 2/42 anonim ***** válasza:
16%
Nem vettem használtat. Az Emagról rendeltem egyet 50000-ért. Nagyon jó. Úgy voltam vele, hogy tavasszal úgyis sportot veszek addig az is megfelel. A használtak sem olcsóbbak, ha jó állapotút szeretnél venni.
2020. dec. 16. 11:32
 3/42 anonim ***** válasza:
88%
Szinte senki nem fogja tudni, hogy új vagy használt a babakocsi. Egyébként is ha koszos, letakarítod és újként fog kinézni. Nyugodtan vehetsz használt babakocsit.
2020. dec. 16. 11:33
 4/42 anonim ***** válasza:
98%
Én használtat vettem de nem mondta meg róla senki,hogy az.Mondjuk nem érdekel más véleménye....
2020. dec. 16. 11:35
 5/42 anonim ***** válasza:
97%
Én is használtat vettem. Pierre C. A Célnak teljesen megfelelt.
2020. dec. 16. 11:37
 6/42 anonim ***** válasza:
92%

Én is hasznaltat vettem, mi is falun lakunk amúgy,itt nincs verseny belőle.

Amugy legyél büszke magadra, mert ha senki nem venné hasznaltat, akkor egy átlag babakocsi 2-5 év használat után a szeméttelepen végezne ahol 500+ évig bomlana. (Mint amúgy a legtöbb babakacat sajnos :()

2020. dec. 16. 11:43
 7/42 anonim ***** válasza:
97%
engem nem érdekelne a falú véleménye. egyébként nagyon szép állapotú dolgokat kapni, a legtöbbről senki nem monndaná meg, hogy nem új ha nem 15 centiről vizsgálja. egyébként meg nem ciki.
2020. dec. 16. 11:43
 8/42 kicsibarany ***** válasza:
91%
Mi kaptuk a babakocsit, előtte is kiszolgált 2 gyereket, teljesen jó állapotban volt, miért vettem volna újat? Mások véleménye miatt?
2020. dec. 16. 11:44
 9/42 anonim ***** válasza:
89%

Használtat vettünk, teljesen elégedettek voltunk vele.

2-es rosszul írja: pont hogy töredékáron lehet használtan jó állapotú dolgokat venni babáknak. Nézz körül pl. a jófogáson.

2020. dec. 16. 11:44
 10/42 anonim ***** válasza:
94%
Ha újat veszel, pár hét és pont úgy fog kinézni mint egy jó állapotú használt. :) Meg ha látszik is, az sokkal gázabb aki megveszi több száz ezres babakocsit, tízezres babaruhákat, de vakarja a fejét másnap jut-e ebédre, mert sajnos ilyen is akad bőven.
2020. dec. 16. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!