Hogyan oldjam meg a babakocsi kérdést két gyerekkel?
Testvérfellépőből már vannak olyanok amin ülni is tud a nagyobb.
Ha belefér akkor esetleg testvérkocsi (Nuna Demi Grow, Maxi Cosi Lila, Uppababy Vista, Cybex Gazelle S, Joolz Geo).
Vagy hordozd a picit ameddig tudod és a nagy marad a babakocsiban. :)
Mire használjátok a babakocsit? Milyen táv, milyen gyakoriság?
Csak azért kérdezem, mert átlagos mozgásfejlődésű gyerek 2 évesen elég szépen sétál normál távokon, max. testférfellépőben gondolkodnék.
Vagy hordozásban a kisebbnek az első fél évre.
Nálunk 3 év a korkülönbség, de a nagy 2 évesen indult el, kb. úgy közlekedett 3 évesen mint m@s 2 évesen, de végül nem vettünk semmit. Párszor mondjuk jól jött volna.
Két évesen már rég elhagytuk a babakocsit. Mindenhová sétálva mentünk. Ha akkor született volna a kistesó, vettem volna a babakocsihoz testvér fellépőt, hogy ha elfárad (akkoriban 2-3 km-t tudott gyalogolni, ez szinte mindenhova elég volt), ne legyen gond útközben. A kistesó pedig ment volna a babakocsiba.
Ha mindenképpen szeretnéd a kocsit a nagynak, a hordozó is jó ötlet, van olyan, amit már egészen pici kortól lehet használni. Én nem cserélnék ezért babakocsit, mert két év felett nem nagyon látom már értelmét. Ebben a korban általában tudnak motorozni, hamarosan futóbiciklizni, lenne elég eszköz, ami kiváltaná, és sokáig lehetne használni.
Sokan leírták előttem a lehetőségeket.
Az én fiam 2,5 most született a tesója. Lassan egy éve nem babakocsizik, de a kicsi születésével és azzal, hogy őt tolom benne is fellobbant a vágy, része akar lenni a dolognak (az egészséges testvérfeltékenység című fejezet) így a babakocsi alsó tárolpjában ült eddig. Aztán megérkezett végre a testvérfellépő. Olyat vettünk amin ülni is lehet és teljesen oda meg vissza van tôle. Nagyfiús de mégsem marad ki a dologból, nekem is könnyű mert pikk pakk tudok közlekedni velük. Minimális plusz súly és helyet sem fog sokat. A babakocsit nagy százalékával kompatibilis.
3-as jól mondja
4 hónaposom és 2 évesem van
2 éves csak itthon alszik a kocsiban..
Hordozok is, ha kell.
Teljesen felesleges ezen pörögnöd most
Barátnőmék megvették csillióért a testvérbabakocsit
3-szor használták.. erőlködtek a témával..
Aztán inkább eladta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!