Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A kórházból a babát babakocsib...

A kórházból a babát babakocsiban vagy mózeskosárban is haza lehet hozni? Busszal hoznánk. Nincs kocsink. Babakocsi nem jó?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 00:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer távolsági busszal utaztam és volt egy kismama aki pólyában plusz pédbe bugyolálva kézben hozta a kisbabáját. Nem messze ültek tőlem, és hallottam, hogy most jönnek haza a kórházból szülés után. Nagymama volt a kísérője, ő hozta a cuccait.
2020. jún. 25. 07:57
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

"Mi 4 megallora lakunk

Kocsink nincs a taxit hagyjuk 10 percre nem eri meg.

Szoval bkv"

10 percre nem éri meg? Nem hát. Pláne most, koronavirus idején kimondottan jó ötlet a nulla immunrendszerrel rendelkező kb 5 napos újszülöttet bkv-val haza vinni.

Ha nincs pénz a 10 perces taxi útra, olyan nagyon nem volt átgondolt az a gyermekvállalás. Mondjuk agyilag sem....

2020. jún. 25. 08:46
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
2 napos babával biztos nem szálltam volna buszra. Ha nem lenne kocsink, ismerőst kértem volna meg, vagy taxit hívok.
2020. jún. 25. 09:51
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Hallottam olyanról, hogy van ahol kikötik, mivel lehet hazavinni, de ezzel még nem találkoztam. Nálunk nem nézték, hogy ki mivel viszi. Én textilmózesben hoztam el, aztán babakocsival hazasétáltunk, nem lakunk messze. Busszal én se vinném, de többen bevállalják.
2020. jún. 25. 10:03
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Èn busszal vittem haza, magamra kötve. Csodàlkozott a szülèsznő, meg megkèrdezte a felettesèt, hogy akkor ìgy most hazaengedhet? Azèrt ez durva volt a rèszükről....
2020. jún. 25. 10:05
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

15!

Tényleg? A bunkoja, belegondolt hogy szerencsétlen újszülött minek lesz kitéve a buszon. Kezdve egy hirtelen fékezéssel, aminél momdjuk hasra esel vele, vagy ha épp ülsz, rádesik valaki. Zárt buszon fullakolhat az izzadt, budos emberek között, akikmkozott vannak dohányosok is. Vagy jól megfázik a légköritől.... Esetleg csak összeszed valami bacit vagy virust, ami külön öröm egy ekkorának. Tényleg, de bunkó már, hogy ilyenekre mert gondolni.

2020. jún. 25. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Most komolyan? Sokan viszik a nagyot oviba, suliba és ha nincs ki vigyázzon a picire, akkor 4 naposan már vinni kell. Akkor már mit számít, hogy hogyan mennek haza a kórházból? Nem beszélve arról, hogy a tesó miket visz haza a közösségből.

4 megállót akár sétálni is lehet.

A taxiban is annyi ember fordul meg, hogy akár bkv-val is mehet.

2020. jún. 25. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 17es

Ki mondta h most tortent az eset? 😁

Mielott hulyeseget mondasz kerdezz ra!

Amugy tavaly tavasszal tortent.

Es koszoni de a gyerek egeseges es semmi baja nem tortent 4 megallo buszozastol 😄

2020. jún. 25. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A kutya se nézi, hogy miben viszed haza. Szóltak, hogy mehetünk haza, össze pakoltam magunkat, jött értünk a párom, csenget, sehol egy nővér, egy orvos sem a folyosón. Simán kisétáltam a kisbabámmal úgy, hogy nem látta senki. Kb ennyire érdekli őket.
2020. jún. 25. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk még a megfelelő ruházatot is ellenőrizték kiadáskor...

Februárban szültem

2020. jún. 30. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!