Melyikek a jobb babakocsik? A kagylóülésesek, vagy a simák?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 19:18
1/20 A kérdező kommentje:
*és miért? - kimaradt, bocsánat.
2020. jún. 24. 19:18
2/20 anonim válasza:
Lehet csak nekem nem világos. Linkelnel mire gondolsz pontosan?
3/20 anonim válasza:
A simában jobbat tud aludni a gyerek, kényelmesebb neki. A kagylóüléses meg jobban néz ki.
5/20 anonim válasza:
Kagylóst utálta a lányom, le kellett cserélni simára. A sima a kicsinek is bejött.
A "simából" a hevederrel állítható szerintem vacak, azoknak nincs tartásuk. A fokozatos jobb. 2 Cybex kocsink volt, ami bejött. Előtte Bugaboo, amit gyorsan eladtunk.
6/20 A kérdező kommentje:
Egyenlőre én is Cybexben gondolkozok... 😊
2020. jún. 24. 20:04
7/20 anonim válasza:
Nekem szerette a fiam a kagylót, Quinny volt. Ő nem volt babakocsiban alvós, de ha néha abban aludt, nem tűnt kényelmetlennek. Ha elsősorban altatni szerettem volna, lehet nem ilyet választok azért.
8/20 anonim válasza:
Nekünk is Cybexünk van, régebbi típus. Olyan aminek a sportrésze mózessé alakítható. Imádtam, hogy ha elaludt a sportban a gyerek simán mózest tudtam csinálni belőle úgy hogy őt meg se kellett mozdítanom. Azért egy sima felület sokkal kényelmesebb aludni, abban meg is tudott fordulni, ha akart.
9/20 A kérdező kommentje:
Nekem azok amik "átalakíthatók" elég silány minőségűnek tűnnek.
2020. jún. 25. 14:50
10/20 anonim válasza:
Nekünkbis olyan van, marha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!