Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsi jobb ikreknek?

Melyik babakocsi jobb ikreknek?

Figyelt kérdés

Ez:

[link]

Vagy ez:

[link]

2020. máj. 15. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a Cybexnek praktikusabb a kialakítása. Láttam már Bugaboo iker kocsit élőben, nekik eleve a hagyományos babakocsijaik is iszonyatosan behemótok de az ikerkocsi hatalmas volt. Egy boltban pl tiszta szívás egy ilyennel manőverezni.

A Cybex se nem túl hosszú se nem túl széles, szerintem ez a legpraktikusabb ikerkocsi kialakítás amit kitaláltak, a Nuna Demi Grow vagy az Uppababy Vista is nagyon jók ebben a kategóriában.

2020. máj. 15. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 15. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a linkelt Cybex-ben nem tetszik az, hogy az egyik gyerek olyan közel lenne a földhöz... Tudom, úri huncutság, de ez van.

Bugaboo ikerkocsink van, mi nagyon szeretjük, és használjuk is napi szinten. Ikerkocsi, így szerintem nem meglepő, hogy nagyobb, de tökéletesen könnyű irányítani, és ha nem egy icipici kisboltba szeretnél menni vele, akkor nincs probléma.

2020. máj. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!