Szerintem a Cybexnek praktikusabb a kialakítása. Láttam már Bugaboo iker kocsit élőben, nekik eleve a hagyományos babakocsijaik is iszonyatosan behemótok de az ikerkocsi hatalmas volt. Egy boltban pl tiszta szívás egy ilyennel manőverezni.
A Cybex se nem túl hosszú se nem túl széles, szerintem ez a legpraktikusabb ikerkocsi kialakítás amit kitaláltak, a Nuna Demi Grow vagy az Uppababy Vista is nagyon jók ebben a kategóriában.
Nekem a linkelt Cybex-ben nem tetszik az, hogy az egyik gyerek olyan közel lenne a földhöz... Tudom, úri huncutság, de ez van.
Bugaboo ikerkocsink van, mi nagyon szeretjük, és használjuk is napi szinten. Ikerkocsi, így szerintem nem meglepő, hogy nagyobb, de tökéletesen könnyű irányítani, és ha nem egy icipici kisboltba szeretnél menni vele, akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!