Kunert Master vagy Kunert Rotax 3in1 babakocsi a jobb?
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 12:19
1/8 anonim válasza:
Én egyiket sem venném meg, gagyik.
2/8 anonim válasza:
Majdnem mindegy mert eleve a márka egy gagyi 💩.
3/8 anonim válasza:
Gondolom itt mindenkinek csak a stokke elfogadható márka... 🤦♀️🤦♀️😂
4/8 anonim válasza:
Nem, de ennyi pénzből már majdnem kijön pl egy Cybex aminek a saras keréknyomát sem csókolhatja meg egy ilyen lengyel gagyi...
5/8 anonim válasza:
Ja, egy sima sport babakocsi, nem egy 3in1. Értem én, de lehet nem is fogja szeretni a gyerek a babakocsit... Nem mindenki akar 3-500.000 ft-t kiadni egy multifunkciós babakocsira.
6/8 anonim válasza:
Egy Cybex Balios S 2in1 szett 159.000 Ft, ehhez egy ülést már nem nagy kunszt venni és nagyon messze sincsen 300-500.000 Ft.
De még a fapados márkája a CBX Onida modell 3in1 szettben is többet ér egy ilyen Kunertnél és 74.990 Ft...
7/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt vesz, amit akar.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem Stokke Beat-em van (ez: [link]
Imádom minden egyes kis részletét. Hidd el megéri az árát.
Praktikus a babának kényelmes, de nem utolsó sorban még jól is néz ki.
Sajnos első babánál beleestem abba a hibába hogy csak design alapján választottam, hamar meg is bántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!