Tudnátok nekem ajánlani 2-300 ezer forint körül valami jó, minőségi babakocsit?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Ha az segít, a felső határ nálam a 350 ezer Ft)
Nyugodtan vedd azt a babakocsit amit linkeltem ha esetleg megtetszett, nagyon jó luxus babakocsi ami bármilyen terepen elmegy és nagyon praktikus.
Azok meg akik itt keltik a feszültséget fogalmam sincs, hogy mire jó ez nekik. Válaszoltam a kérdésre de lepontoztak 0%-ra és itt okoskodnak amikor érdemben egyik sem tudott hozzászólni a témához.
Én is a cybexet ajánlom.
Cybexből melyik fajta jó még?
(nem nagyon ismerem a márkát...)
Cybexből mindegyik jó, a Priam, Mios, Balios S nagyon jók újszülöttnek de az Eezy S+ is nagyon jó kompakt travelsystem babakocsi, annyi hogy szerintem a Priam nem jön ki 350-ből de a többi mindenestül igen.
No offense de a Bee szerintem is tolókocsis viszont a többi kocsija szép a Bugaboonak és jó minőség.
A Priamből gyönyörű a rose gold vázas.
A Bugabooból eddig legjobban a Camelon és a Fox tetszik. És egyébként az is szerintem tök szuper a Bugabooban, hogy ha mondjuk megunom a kupola színét, cserélhető.😊
A Priamből a rose gold nagyon szép de abból egy szett nem fér bele 350-be szerintem. A Miosból viszont igen, ugyanolyan színekben van mint a Priam csak városibb kocsi. A Cybexekhez is lehet venni colorpacket pl Naturalbabyshoweren.
Ez a babakocsi esetleg?: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!