Milyen 3 az 1-ben babakocsit ajánlanátok 100 ezer forint körül? Nektek bevált valamelyik? Vagy van olyan amit semmiképp sem érdemes megvenni? Mire kell figyelni?
Én egy Gracoval kezdtem a lányommal. Ott is van mózes, bár én ezt feleslegesnek tartom. Graco Quattro Tournak van szettje ( mózes, hordozó és babahordozó )olyan 50.000ft körül kapsz komplettet.
Utána sok babakocsi elfogyasztás után megálltunk egy Mamas&Papas Sola2-nél. Imádom! Szépen gurul,egy kézzel is lehet tolni, két irányba feltehető a vázra ) Én tényleg csak dicsérni tudom!Bár ha ezeket használtan megveszed ( babahordozó és a babakocsi sportüléssel ami vízszintesbe is tehető )akkor az is kb. 100.000ft körül lesz.
Most meg egy Peg Perego Pliko P3-at vettem, csak kocsit, mert a lányom már nagyobb, de nagyon dícsérik újszülött kortól, ha 3:1-et használnál, én biztos ilyet is vennék ha babám születne. Én ezt a 3 márkát ajánlom neked.
Amit ne vegyél ,hiába olcsó: Lorelli! Sok rosszat hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!