Tudnátok nekem ajánlani 2-300 ezer forint körül valami jó, minőségi babakocsit?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Ha az segít, a felső határ nálam a 350 ezer Ft)
2020. jún. 22. 15:41
11/40 anonim válasza:
Én speciel a gyerekkel járok bevásarolni, babakocsival és arra nagyon hasznos lehet de látom neked bármit mondhat az ember, mindig újat fogsz keresni amibe beleköthetsz.
Az ülése pedig nem keskenyebb, ugyanolyan mint egy standard ülés, a gyerek pedig utálhat egy nem kagylós babakocsit is.
12/40 anonim válasza:
Egy könnyű cybexet vennék, pl balios és hozzá minőségi hordozót (cybex aton 5 vagy i-size).
13/40 A kérdező kommentje:
Hát ilyen kisboltokba nem nagyon járok. Tesco, Lidl, ilyen helyekre, otz pedig széles az ajtó...
2020. jún. 22. 17:38
14/40 anonim válasza:
#9 15 centivel szélesebb, mint egy normál babakocsi. Azért az nem kevés.
15/40 anonim válasza:
Én sem járok kisboltba, a fotocellás a Lidlben vagy a CBAban pedig kb 2 méteres, de a postán is, meg kb mindenhol. Ennyi erővel akkor senki ne vegyen ikerkocsit sem mert az meg még szélesebb...
16/40 anonim válasza:
Ezt mondjuk benézted :) Az én ikerkocsim 63 centi széles. Nem 74, mint a bugaboo. Pontosan ezért nem azt választottuk.
17/40 anonim válasza:
Akkor gondolom hosszú mint egy vonat?
18/40 anonim válasza:
16: ja akkor gondolom az a volánbusz hosszúságú amivel be sem tudsz fordulni egy sorba, vagy esetleg csuklós?
19/40 A kérdező kommentje:
Nem járok postára sem, online fizetem a számlákat...
2020. jún. 22. 18:00
20/40 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok még linkeket küldeni?
Nem feltételn ragaszkodom ehhez et az oldalsó kosárhoz
2020. jún. 22. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!