Quinny zapp extra 2 babakocsit vett(használtan!). Akkor kipróbáltam az eladó megmutatott mindent viszont most sehogy sem tudom lefékezni.Nem tudom lenyomni a piros gombot. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 12:37
1/10 anonim válasza:
Nem vittél kést magaddal a vásárlásra
2/10 Mr.Q77 válasza:
Megvizsgáltad közelebbről mielőtt ide írtál?
1. Elromlott /eltörött a fékező kar/rúd vagy
2. "Béna vagy". Ha jól sejtem a hátsó kerekeken lyukak vannak és a fékező kar/pöcök (akármi) oda ugrik be. Ha nincs a kerék lyuk ill a fékező rúd szinkronban akkor nem akad be, kicsit mozgasd előre hátra a kereket (de csak 1-2 mm -t) és menni fog
vagy nincs jól rárakva a kerék ...
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs eltörve megnéztem. Leszedtem a kereket is kitosztítottam. Értem,hogy akkor akad be a fogaskerékbe ha úgy áll a kerék.... Köszi a kedves válaszokat. Az elsőnek különösen.
2020. máj. 21. 13:06
4/10 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem lehet lenyomni magát a féket. Se kerékkel se a nélkül
2020. máj. 21. 13:07
5/10 anonim válasza:
Hát hívd fel az eladót, hogy volt e már ilyen problémája és ha igen, akkor mit kell vele csinálnod.
6/10 Mr.Q77 válasza:
Hmmm ... sajnos ezt látni kéne.
Látatlanba nehéz, csak arra tudok gondolni hogy ha átvételkor működött akkor most is kellene, fékezőkar/pedál nincs elakadva (nincs beszorulva valami?)
Feltételezem ha már átvetted akkor nehéz reklamálni, ...
Egyedül neveled, a gyerkőcöt vagy netán van férfi a háznál?
Esetleg rokonságba mutasd meg hozzáértőnek
7/10 anonim válasza:
Nem értek a típushoz, lehet buta kérdés is, de tuti csak egy kár van? A mi sportkocsinkon (nem ez a márka) két oldalt van egy-egy fékező kar. Az egyikkel lefékezni lehet a kocsit a másikkal kiengedni a féket. Az egyik piros a másik szürke, de pl most se tudnám megmondani melyik melyik. Szóval arra gondolok, hogy a piros nem lehet, hogy csak kiengedi a féket és vhol máshol kell “behúzni”?
8/10 Mr.Q77 válasza:
7 esnek igaza lehet, ha csak egyik pedal piros akkor az rögzítő a másik a kiengedő ...
9/10 Mr.Q77 válasza:
7 nek igaza van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!