31/49 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, de már kifutott, megtaláltam az újabb verzióját.
2020. júl. 21. 12:43
32/49 anonim válasza:
Maga a konstrukció nagyon jó, nekem az ilyen kialakítású testvérkocsik tetszenek de akkor már nekem a Nuna Demi Grow a kedvencem. [link]
33/49 anonim válasza:
#32 Nem zavaró az alsó gyereknek, hogy szinte a földön utazik?
34/49 anonim válasza:
Szerintem a nagyobb gyereknek tök praktikus, bármikor ki-be tud ugrálni viszont nem utaztam még ilyen babakocsiban sosem alul, úgyhogy nem tudok válaszolni a kérdésedre, de nem néz ki kényelmetlennek: [link]
35/49 A kérdező kommentje:
Engem is zavarna, hogy az egyik kb a földön van.
2020. júl. 21. 16:43
36/49 anonim válasza:
37/49 anonim válasza:
Thule Sleek, Uppababy Vista, Cybex Gazelle S, Joolz Geo, Maxi Cosi Lila CP, Nuna Demi Grow, Baby Jogger City Select, Evenflo Pivot, Hauck Duett 3 van még ilyen jellegű babakocsi de olyat nem fogsz találni ami magasan van, könnyű és nem széles. Vagy testvérfellépő, lehet olyat kapni amin tud ülni is, pl ehhez a Quinnyhez is van olyan amin tud ülni a nagyobb.
38/49 A kérdező kommentje:
A Cybex Gazelle S tetszik, csak sajnos izthon nem lehet kapni:(
2020. júl. 21. 17:15
39/49 anonim válasza:
Szerintem nemsokára elérhető lesz, most mutatták be a Meliot és a Talos S-t is, ezek már kaphatóak itthon, szerintem a Gazelle S is elér a boltokba lassan. Egyébként abban is alacsonyan van a gyerek.😁
40/49 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a Bugaboo a legjobb. Megnézzük holnap előben.
2020. júl. 21. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!