21/49 A kérdező kommentje:
És még testvérkocsi is.
2020. júl. 21. 08:21
22/49 anonim válasza:
Ez, amit küldtél nem lesz kisebb, mint a 3in1 sport résszel...
24/49 A kérdező kommentje:
Ez még nagyobb, mivel ez eleve testvérkocsinak van kialakítva, a másik, amit küldtem, az meg egyszemélyes, de lehet hozzá venni még egy ülést. Tehát kisebb helyet is foglal, meg nehezebb is. (Az Abc design 17kg, a Quinny meg csak 14kg.)
2020. júl. 21. 10:16
25/49 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy kisebb legyen mint a 3az1-ben sportrésszel, hanem azt, hogy kisebb legyen az átlag testvér/ikerkocsiknál.
És a sima egy személyes babakocsi nem opció, mivel a nagyobb még babakocsizik (2 éves), a picinek meg olyat szeretnék ami mózeskosárral és hordozóval is használható.
2020. júl. 21. 10:19
26/49 A kérdező kommentje:
*babakocsizik
2020. júl. 21. 10:19
27/49 anonim válasza:
Igazából azt veszel, amit akarsz.
28/49 A kérdező kommentje:
Tudom, nem tőled függök.😂
2020. júl. 21. 11:05
29/49 anonim válasza:
Nem is írtam ilyet. 🤔 Nem kell flegmázni.
30/49 anonim válasza:
Ennél mindkét gyerek lehet feléd. A súlya a két üléssel együtt 15 kg elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!