Lidl-ben szokott lenni kismama kabát, ami hordozáshoz is tökéletes. Nem emlékszem az árára, de nem volt egy bődületes összeg, bőven megérte. Nekem májusban született a lányom, decembertől már hordtam egész áprilisig, nagyon-nagyon szerettem. Most fogom újra elővenni, de kipróbáltam, bőven belefér kendőstül a lányom.
2019. nov. 27. 13:28
2/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy van csak nem gondoltam bele abba hogy hordozni fogom így nem vettem meg akkor mikor lehetett volna :/
2019. nov. 27. 13:35
3/10 anonim válasza:
Nézz használtan is, nálunk szinte mindig van 1-2 eladó. Facebook marketplacen is szokott lenni.
2019. nov. 27. 13:38
4/10 anonim válasza:
Én csináltattam a kabátomhoz külön becipzározható betétet. Vettem szín azonos anyagot méteráruba, meg megfelelő cipzárt hozzá, húgom aki varrónő meg megcsinálta.
2019. nov. 27. 13:51
5/10 anonim válasza:
A jófogáson sok Lidl os hordozos kabát van eladó akár címkés is. A boltban 10 ezer volt. Én visszavittem mer csúnya :( de egyébként meleg illetve a legolcsóbb a műfajban.
Azóta van hordozos kabátom és jól jön :)
2019. nov. 27. 14:22
6/10 anonim válasza:
Varrónővel varrattam egy bővítő a kabátomhoz, amit rá tudok cipzározni.
A hordozós kabátok valami elképesztő áron vannak. Ha telne rá se vennék meg 50-80 ezerért egy kabátot...
Először rendeltem egy viszonylag baráti árut a bonprixről. De szörnyen nézett ki, visszaküldtem. Utána kerestem a varrónőt, nem tartott sokáig, hogy megvárja a bővítés.
2019. nov. 27. 15:05
7/10 anonim válasza:
Akciósan rendeltem Bonprixről 15ért, nagyon tetszik (inkább szerelem volt, mint okos döntés), de praktikusabb az, amibe hátra is be lehet cipzározni a bővítőt. 7 kg felett úgyis hátra kerül a baba.
Az előző gyerekkel vettem egy két számmal nagyobb kabátot a turiban, és kivágtam meg beszegtem a hátát. Szépségversenyre nem mennék vele, de a célnak teljesen jól megfelelt, három télen át hordtuk, imádtuk.
Ha hátra kerül a kisebbik fiam is, akkor én is varrónővel fogok átalakíttatni egy kabátot.
2019. nov. 27. 15:26
8/10 anonim válasza:
Elsőre nyáron voltam terhes. Öt hordoztam és olyan hordozos kabatom volt ami elől, hátul, csipon hordozashoz is jó.
A második terhességem alatt azt hordtam kismama betettel
2019. nov. 27. 15:34
9/10 anonim válasza:
Lidl-ben vettem, nem volt draga. Elol cipzarozhato betet van hozza a babanak, ezt kivettem, jo lesz majd kesobb (mivel csak jovo honapban fogok szulni). Ketoldalt kiengedheto cipzarral, igy nem terhesen is tokeletes. En nagyon szeretem :)
2019. nov. 27. 16:42
10/10 anonim válasza:
En is a Lidl-ben vettem. 10 ezer alatt volt. Raadasul vissza is szukitheto normal kabatra is. Nezz szet market placen hatha elad valaki, bar mivel normal testalkatra is hordhato en nem fogom eladni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!