Miért tol valaki az utcán üres babakocsit?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 10:43
1/14 anonim válasza:
Lehet csak kipróbálja.... vagy éppen vette és tolja hazafele
2/14 anonim válasza:
Én a romáknál szoktam látni. Abba gyűjtik a szemetet.
3/14 anonim válasza:
Most vette vagy otthagyta valahol a gyereket vagy bekattant. Ki tudja.
5/14 anonim válasza:
Ezer oka lehet. Lehet hogy nyűgös volt, apa érte ment autóval, de a babakocsi nem fért be. Vagy ott jönnek mögötte x méterrel apával. Most vette valakitől. Megy a gyerekért, stb.
Ez olyan mintha megkérdeznéd minek van egy biciklin gyerekülés ha nincs benne a gyerek...
6/14 anonim válasza:
Én amikor terhes voltam furikáztam a babakocsival üresen az utcán mert majd belehaltam hogy kipróbáljuk, a férjem szerint pedig buli volt az üres babakocsival mászkálni a parkban a sötétben este. 😂
7/14 anonim válasza:
Reggel a férjem vitte autóval az ikreinket bölcsibe, délután én mentem értük babakocsival. Mindig rettentő furán éreztem magam az üres babakocsit tolva, mert biztos voltam benne hogy kattantnak néznek. Ezek szerint valóban.
8/14 anonim válasza:
En rendszeresen tolom, megyek vele a gyerekert, vagy bevasarolni, varandosan sokkal konnyebb ezzel hazavinni a cuccokat a boltbol.
9/14 anonim válasza:
Tegnap a férjem is tolta haza felé. Gyalog mentünk a vasútállomásra, én a gyerekekkel elutaztam, de a babakocsit nem vittük magunkkal.
10/14 anonim válasza:
Én hajléktalanokat szoktam látni rozzant babakocsikat tolni. Mondjuk nem üresen, hanem amit össze guberáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!