Könnyű vázas sportbabakocsi, amivel velem szemben tud lenni a baba?
Van olyan babakocsi, amit könnyen fel tudok tenni a régi típusú villamosra, és átfordítható a tolókarja, vagy az ülése megfordítható?
Illetve van olyan babakocsi, aminek 4 db bolygókereke van? Ez azért lenne jó, mert próbáltam már olyan babakocsit, aminek átfordítható a tolókarja és így hátulra kerültek a bolygó kerekek és nem tudtam irányítani.
Köszönöm!
Szia! Köszönöm a választ! Nagyon tetszik. Főleg, hogy teljesen lefektethető, mert a kislányom hypoton és még nem ül. Ha alszik, akkor szeretem neki ledönteni.
Egyedül az ára az, ami sok nekünk:(( esetleg valami hasonló olcsóbb árkategóriában? Vagy ami régebbi és árulnak használtan?
Köszönöm! Tetszik kinézetre, és az ára is jó lenne, de ez egy kicsit nehezebb kocsi, mint amit kerestem.
De arra jutottam, hogy nagyon ritkán van olyan, hogy lépcsős busszal-villamossal utazunk, akkor meg majd kérek segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!