Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Evés előtt miért kell pelenkát...

Evés előtt miért kell pelenkát cserélni?

Figyelt kérdés

Hogyan függ össze az evéssel?

sose értettem

2019. júl. 23. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Azért, hogy ne éves után kelljen összehajtogatni a gyereket, mert nagyobb eséllyel fog bukni. Nyilván, mivel tele a hasa.
2019. júl. 23. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Miert kellene?

Az elso hetekben az en gyerekeim pont eves kozben, vagy egybol utana utana kakiltak be, igy ha eves elott nem volt kakis a pelenka, akkor direkt nem csereltem, hiszen utana ugyis kell. Hiaba csereltem volna elotte, kellett volna ugyanugy utana is...

Kesobb, amikor mar nem kakiltak allandoan eteteseknel es tudtam, hogy bealszanak, mire jol laknak, akkor csereltem elotte, hogy utana ne kelljen emiatt mozgatni oket es ne ebredjenek fel.

2019. júl. 23. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, csak általában ez a praktikus, mert ha megelemed a lábát, kifolyik a tejcsi belőle :D

Ennek ellenére mi utána cseréltünk mindig, mert cicizés közben vagy közvetlen utána rotyogtatta tele.

2019. júl. 23. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért csináltam így, mert evés közben egy csomószor elaludt, és nem akartam csak azért felébreszteni, hogy pelenkát cseréljek.
2019. júl. 23. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell csak ha akarod. Ezt neked kell kitapasztalnod, hogy a jobb. Az én babám amíg anyatejes volt, egy héten egyszer kakilt így nekem az volt a praktikusabb ha evés előtt rakom tisztába, nem kellett tőle tartanom hogy evés alatt végzi a dolgát.Evés előtt a bukás miatt jobb, így nem kell teli hassal emelgetned a lábát valamint azért hogy ha bealszik kajcsi közben, ne ébreszd fel.
2019. júl. 23. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért hogy ne utána emelgesd

Ezt pl a lányommal semki nem beszélte meg.

Evés közben mindig becsinált.

Előtte nem lehetett tisztábatenni, mert üvöltött.

Fürdeti is cicizés után kellett.

Úgyh

Cici

Peluscsere

Cici

Ez volt a módszerem

2019. júl. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!