Éjszaka szoktatok pelenkát cserélni?
Figyelt kérdés
Három óránként kel a lányom éjszaka is, három hetes. Ha felkel, én pelust is cserélek, szinte mindig van benne kaki is. Normális ez úgy? Ti pelenkáztok éjszaka is?2017. okt. 11. 15:53
1/7 anonim válasza:
Amikor ilyen pici volt és folyton kakált, akkor persze cseréltük 3 óránként, de most, 4 hónapos csak egyszer van kaka, reggel, így éjjel nem teszem tisztába.
2/7 anonim válasza:
Minden normalis! :) Igen, ha Kakis mindenképp. Később beállt a rendszer, hogy éjjel nem kakilt, így nem csereltem. Max.egyszer ha tele volt már pisivel (az én fiam elég sokat szopizik ejjel).
3/7 anonim válasza:
Öt hetes lesz a fiam, ő is három óránként kel éjjel is, és minden pelusát telerakja ő is,így igen,mi is cserélünk pelust éjjel is :))
4/7 anonim válasza:
Akkor, ha kaka van, vagy nagyon tele van pisilve, akkor igen. Amennyiben nincs kaka vagy félig van pisivel, vár reggelig, mert szopi után rögtön visszaalszik. Elvétve kell cserélni csak.
6/7 anonim válasza:
Az én babám egyszer ébred fel éjjel általában de ha többször én akkor is kicserélem neki,9hetes most,előtte ő is kakilt éjszaka is :) mostmár csak sok sok pisi van :D
7/7 anonim válasza:
Mikor ilyen pici volt cseréltem. Peluscsere,cici,alvás. Most 6 hónapos nem cserélem akárhányszor kel,mert egyből kipattan a szeme. Valahol olvastam,hogy a babát összezavarja,ha ugyanazok a dolgok történnek vele éjszaka,mint nappal. Lehet gonosz vagyok,de én éjszaka hozzá sem szólok a kislányomhoz,kiveszem magam mellé,megetetem és visszarakom. Nyilván ha kakis nem hagyjuk benne x órán át. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!