Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig szoptatjátok babátokat?

Meddig szoptatjátok babátokat?

Figyelt kérdés
Az enyém kb mindig fél óráig szopik.Az sok?Akkor alszik el rajta.
2010. júl. 11. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
20-40 perc. 4 hós.
2010. júl. 11. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi idős. Egy pár hetes baba képes rá, hogy fél órát nyammogjon a cicin. Egy idősebb, több hónapos baba már 10 perc alatt bevágja az adagját. A szoptatással az a célod, hogy el is aludjon? Mert akkor nem tűnik vészesnek a fél óra. (Nyilván pici még a babád, mert egy több hónapos bébi már nem alszik el szopik alatt.) :)
2010. júl. 11. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
3 hónapos, 15 perc átlagban.
2010. júl. 11. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen még nagyon pici,ma 1 hetes.
2010. júl. 11. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk naponta többször szopizott, viszont mindig olyan 5-10 percet max.
2010. júl. 11. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:

14.45 vagyok. szerintem nem sok a fél óra, majd ügyesedik és akkor rövidebb idő alatt is végezni fog.

viszont én úgy csináltam, hogy utána megbüfiztettem, és így nem tudott elaludni, kicsit ébren volt még és amikor láttam, hogy álmos beraktam a kiságyba és ott elsimogattam, ha nehezen aludt el, ha nem akkor otthagytam, hogy aludjon egyedül. a suttogóból vettem a tippet, és 4 heets korára már szépen kialakult kis napirendünk volt, amit azóta is tartunk ,annyi változással, hogy egyre többet van ébren nappal, ahogy nő. :-)

mindneki másképp csinálja, nekem ez vált be, és azt gondolom nem baj, ha egy kis tudatosságot viszünk már az elején a dolgokba, mert a mostani napjaitok nagyban befolyásolják a továbbiakat!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK, ÉLVEZD KI MINDEN PILLANATÁT AZ ANYASÁGNAK!!! :-)

2010. júl. 11. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ó, 1 hetesen én fiam is nyammogott fél órát simán! :) Da hamar megerősödnek és akkor már elég lesz pár perc! (na jó, azért az a hamar nem 2 hetet jelent...)
2010. júl. 11. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
9 és fél hós: kb. 4 perc alatt végez.
2010. júl. 13. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!