Fürdés elött mikor szoptatjátok meg a babátokat, hogy már ne legyen teli a pocija? Mi egy honaposak vagyunk.
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 18:36
1/6 anonim válasza:
Úgy érted, hogy esti fürdés előtt? Én utána szoktam.
2/6 anonim válasza:
Mi 2 hónaposak vagyunk, de fürdés előtt nem eszünk. Vagyis közvetlen előtte nem. Kb. 5-fél 6 körül szopi, aztán alvás, fél 8kor fürdés, utána szopi, és alvás hajnal 3-4ig.
3/6 A kérdező kommentje:
igen fürdés elöttre gondoltam. persze utána is van cicizés, de engem az érdekelne, hogy menyit vártok szopi után mire pancsizni viszitek a babot.
2009. nov. 27. 19:00
5/6 anonim válasza:
Hát nekünk semmi napirendünk, van hogy egyből utána, de 1 óránál több még sosem telt el. Őt nem zavarja, max bukik egyet a kádba.
6/6 anonim válasza:
Nálunk 2-3 hónapig úgy volt, hogy evett és szopi után 10-15 perccel mentünk a fürdőbe. Ugyanis éhesen türelmetlen volt, jóllakottan viszont imádott fürdeni.
Sosem bukott.
Most 6 hónapos lesz 1 hét múlva és kb.3 hónapja este 6kor szopi, fél8kor fürdünk, 8kor kaja és alvás.
Simán átállt erre, ahogy beállt a 4 óránkénti evésre, nekem "csak" annyi dolgom volt, hogy figyeltem, és a megfelelő időben váltottunk a rendszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!