5-6hós babátokat szoptatjátok még éjszaka ha fel kell?
Figyelt kérdés
vagy csak teát adtok neki?2009. dec. 25. 16:10
1/9 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened.Én szoptattam,még a nagyobbakat is,de nekem nem volt teher.A gyerekorvos azt mondta-1 év körüli gyereknél kérdeztem-,h ha igényli és nekem nem fárasztó,nyugodtan szoptassam éjjel is.
2/9 anonim válasza:
Én szoptattam!És semmi más folyadékot nem adtam neki 8 hónapos koráig!Bőven elég volt neki a cici!Kár belé a tea, mikor ott az anyatej!Én még másfél évesen is cicit adtam éjjel a lányomnak mikor felkelt!
3/9 anonim válasza:
Én még 2 évesen is szoptattam éjjel,ha kérte:)
5/9 anonim válasza:
Szia!
9 hónapos a babám és 2x is szoptatom éjszaka, és remélem még sokáig tudom szopiztatni.
6/9 anonim válasza:
A lányom 5 hetes korától 5 hónapos koráig átaludta az éjszakát, majd mindenféle tényező (mozgás, fogzás) miatt felkelt. Eleinte szoptattam éjjel mikor felébredt, aztán az aktuális problémákat oldottam meg, és mivel 2 perc alatt visszaaludt mindig, már nem szoptattam meg. Azóta csak ritkán ébred meg, de akkor sem szoptatom már. 8 hónapos.
Szerintem ez attól is függ, hogy mitől ébred meg. Mivel a lányom jó alvó volt, furcsának találtam, hogy egyik napról a másikra éhes lenne. Ha olyan baba, hogy éjjel is sokat eszik, akkor megszoptatnám.
8/9 anonim válasza:
6 hónaposan 2-3x ébred éjjel és cicit kap! Azon szépen vissza is alszik. Sose adtam neki teát.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat.én is szoptatom Hál Istennek.éjjel 1szer kell fel enni.ill inkább szomjas lehet,mert 2-3percig cicil csak.
2009. dec. 25. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!