Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babámat nem tudom sétáltatni....

Babámat nem tudom sétáltatni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nagyon kivagyok már, 2 hónapos, és alig tudom levinni sétálni. A babakocsit utálja, 5 perc után sírni kezd, de olyan igazán, hogy fel kell venni kézbe. A kendőben ugyanaz, mocorog, fészkelődik, sír.

Amúgy kézben jól elnézelődik (többnyire)...most sétáltassam úgy hogy cipelgetem?

Nem tudok lemenni egy boltba, sem sehova, kezd már frusztráló lenni, főleg hogy látom hogy körülöttem mindenkinek megy a babakocsizás, jót alszanak benne a gyerekek... Az én babám eleve nem alszik már napközben szinte, hát a kocsiban sem.

Egyébként nem szereti az autókázást sem, dehát ott ugye nem opció hogy kivesszük az autós ülésből...hosszabb útnak nem indulunk neki vele, ennyit tudunk tenni.

Bárkinek volt hasonló babája? Mi hozott megoldást? Szeretnék már visítás nélkül kimozdulni :(

2019. júl. 20. 11:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Hú bakker, el is felejtettem, hogy állítható a mózes dőlésszöge...megemeltük ,első körben azt próbáljuk ki majd, ha nem megy, akkor autós ülés (van nekünk is benne szűkítő, bár az csak 6 kg-ig van ráírva, azt meg hamarosan elérjük..), ha az sem, akkor a hordozást "erőltetjüK" (csak olyan jó lenne kocsizni, nem izzadunk össze:) ).
2019. júl. 20. 16:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Autós hordozóba lehet kapni gerinckiemelőt, ezt a huzat alá teszed, úgy kicsit kíméletesebb a kis hátának 🙂
2019. júl. 20. 20:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is utálta mindkét gyerek a mózest, az autóba való hordozó tettük a kocsira és már semmi gond nem volt, sem sírás sem nyöszörgés. Vittem őket rugalmas kendőben is, szerették. Lehet hogy melege van a tiédnek a kendőben, az enyémim téli babák voltak, akkor jó volt összebújni a hidegben.
2019. júl. 21. 01:04
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, az autós hordozóval használjuk a babakocsit, és szuperül bevált! Nem sír, elalszik benne, mosolyog, nézelődik... úgy veszem észre hogy nem is lélegzik furán benne, igaz, még benne van az "újszülött betét". Az 6 kg-ig van, már 6 kilósok lettünk, kivegyem? Anélkül nem fog belesüppedni nagyon? Van erre valami megoldás? Olyan gerinckímélőt hol kapni?

A hordozást is próbálgatjuk még, de így nyáron kicsit hanyagolnám a témát- néha próbálgatjuk a lakásban, kint nem akarom még.

2019. júl. 27. 21:50
 25/25 A kérdező kommentje:
Ja, és látom, hogy mennyire le lett kb. minden vélemény pontozva... nem én voltam, és értetlenül állok a dolog mögött. Teljesen hasznos volt az összes válasz.
2019. júl. 27. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!