3 hónapos baba napi 4x15/20 percet alszik. Mennyire normális ez? Mit tehetnék, hogy ez változzon valamit?
Szia, esetleg szoptatás közben nem szokott szunyókálni? Mert azt is hozzá kell ám adni a napi alvásidejéhez. Sajnos nekem a második kislányom volt olyan, hogy szinte egész nap ölben volt. el-elbóbiskolt 10-15 percre, vagy cicin elaludt, de amint letettem az ágyába, üvöltött.
Nagyon nehéz volt vele. Most a harmadik babámmal vagyok itthon, azt vettem észre, hogyha leteszem az ágyába, ő is sír, ott szeret lenni, ahol én vagyok. Elaltatom ölben, berakom a babakocsiba és mindig mellettem van. A konyhában főzök, eszem, teszek-veszek, ahova megyek, tolom magammal a babakocsit, nagyon szeret még a mosógép mellett is aludni, amikor megy a gép, erre a halk zörejre jól elalszik.
3-4x szokott aludni a babám 1-2 óra közötti időket.Nehéz lehet nektek mert 15-20perc alvásokkal ő se piheni ki magát és úgy még nyűgösebb.Ha nagyon nem tud elaludni a picurunk akkor mi a már valaki álltal említett babakocsizást ,,használjuk" úgy tuti elalszik és tényleg képes akár 2 órát egyhuzamba, ha nem többet.Egy próbát megér.
Nem tudom nem szokott e menni a tv-ha igen, próbáld meg kikapcsolni, meg elsötétítetni a szobát ahol aludni próbáltok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!