A fél éves gyerkőcöm miért kel fel még éjjel 2szer
enni? Olvass lejjebb!
Figyelt kérdés
Mikor "kicsi" volt,átaludta az éjszakát,már 4hónaposan megduplázta a születési súlyát,azóta kel fel éjjelente,előtte semmi gond nem volt,kis angyalként aludt,aztán egyik napról a másikra neki állt éjjel enni!Már akkor a védőnőnk tanácsára adtam neki a 6hós,jó éjt tápszert-nem segített!Jött a napi 2 főzelék-nem segített!Azt tanácsolta a védőnőm,h ha már nagyon nem bírom,akkor adhatok neki nurofent!Hát kipróbáltuk...aludtunk egy huzamba hajnali 4ig,de aztán akkor indult a nap!
08:16 vagyok:hát,neked semmi nem jó?nem azt mondtam,nálatok is emiatt van,mint nálunk.miért kérdezel,ha csak olyan választ vársz,amit kigondolsz?
2010. júl. 11. 18:49
12/17 anonim válasza:
A nagyobb adagban gondolom azt jelenti, hogy többet!
2010. júl. 11. 18:54
13/17 A kérdező kommentje:
18:46-os,tudod mit gondoltam ki,h utaltasd be magad és kímélj meg az agybeteg válaszaidtól!Nem klubbról van szó,érdekes lenne ha 2-2,5 hónap alatt sem jöttek vna ki a fogai!Tapasztalt anyuka lehetsz,mert tanácsot nem írtál,csak osztod a nem létező eszedet!!Én ilyen primitív lélekkel mint te,nem foglalkozok!!!
Utolsó,Neked köszi,megpróbáltam ma amit írtál,hát majd éjjel kiderül,bár nem itta meg mindet!
2010. júl. 11. 21:26
14/17 anonim válasza:
kedves kérdező!a tapasztalatomat írtam meg,hátha segít.de úgy látom,hogy semmi nem jó neked.csak azt nem értem,hogy miért kell leprimitívezned?tudod,mindenki magából indul ki.egyébként képzeld el,a fiamnak 2 hónap alatt jöttek ki az első fogai,úgyhogy van ilyen.de tudod mit,azt csinálsz,amit akarsz.kívánom,kapj olyan válaszokat,amik kielégítenek.egyébként meg azt,hogy üdv a klubban azt jelenti,hogy nekem is így csinál a babám.nem pedig klubdélutánról,ahol összejövünk.
2010. júl. 12. 06:57
15/17 anonim válasza:
ja még annyit:18:49-kor írtam a választ,legalább nézd meg.másrészt van eszem,több is,mint neked.szégyellheted magadat,hogy így válaszolsz!
2010. júl. 12. 06:59
16/17 anonim válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak, semmi provokálót nem írt, csak azt, hogy náluk hogy van. A mi kislányunknak már 3 hónapja jön a foga és még csak vörös, meg duzzadt.. Éjszaka 3-szor keltem fel hozzá, mert sírt, de csak babusgatásra vágyott, meg egy kis folyadékra a nagy melegben ( 10 milli vizet megivott, viszont a mellemen csak egy fél percig volt, tehát nem volt éhes)
2010. júl. 12. 08:48
17/17 A kérdező kommentje:
Nekünk nem duzzadt a fogínyünk,nem is rágunk,semmi fogzásra utaló jel nincs!Megpróbáltam a több tápszert,most csak 1szer keltünk,és reggel 7ig alvás volt-ez már felüdülés!!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!