Másnál is ennyire pontatlanok a védőnők, vagy csak a mi városunkban ekkora a káosz?
Nem
De ha kijön akkor fél órával előtte szól, hogy alkalmas-e ( mondhatok nemet)
Amúgy mi megyünk
Én csak pozitivan tudok nyilatkozni. Mindig időben érkezik, ha késik küld smst. Rengeteg gyerek tartozik hozzá a körzetében de valahogy mindig jól be tudja osztani az idejét.
Mondjuk az én védőnőm fiatal, nincs még gyereke, talán emiatt is végzi olyan lelkiismeretesen a munkáját.
Az én védőnőm x-y időintervallumot mond, amikor jön, mert sose érne ide idöben. A múltkor is itt kért bocsánatot vagy ötezerszer mert az egyik kismama kikérdezte a-z-ig a nagykönyvet és nem tudott szabadulni.
Váltani amúgy sem tudsz, lakcím szerint jár a védőnő. Ha nem tetszik ez a rendszer, bemész oda, ahol "rendel" időpontra és ennyi. Én türelmes vagyok a mienkkel, mert amúgy nem is lenne kötelező kijárnia, ő mégis jön, mert sok anyukához jár a környéken így kivárom a soromat. 1 nap itthonlétbe nem halok bele.
Ugye azt tudod hogy nem kötelessége szólni hogy megy?
És mi az hogy puccba vágni a lakást? átlag embernél az esetek nagy részében van akkora rend hogy nyugodtan be lehet engedni bárkit,
Jöhet felőlem megbeszélés nélkül is, de a nap nagy részében nem vagyunk itthon. Egyébként meg nem családlátogatásra jött volna, hanem havi ellenőrzésre a három hónapos fiamhoz.
Igen, hivatalosan nem lehet váltani, de nálunk sok esetben volt rá példa, megbeszélés kérdése az egész.
És még egyszer hangsúlyozom, hogy tökéletesen megértem a csúszást, egészségügyben dolgoztam. Megértem a negyed-fél-egyórás késést is mindenféle szólás nélkül, de egy óra után egy sms legalább dukáljon már, vagy legalábbis vegye fel a telefont, ha hívom. Ő adja az időpontot és ragaszkodik a kijövetelhez, nem én kértem, be is mennék hozzá ha engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!