Kinek van tapasztalata ezzel a bababorapolasi markaval kapcsolatban?
Ennek a terméknek egyetlen hibája van: átvagnak vele!
Ha ezek az anyagok "beválnak" a fiad "érzékeny/ekcémás" bőrén, akkor szólok, hogy ugyanezekkel a hatóanyagokkal a DMben kapható Alverde babafürdetőt megveheted 800forintért, ugyanez ennél a lehúzós cégnél 2700forint....
Hát én kérek elnézést, hogy nem dőlök be a hülyeségnek.
Ez a 24-es tuti ennek a dora akárminek a valamije valakije.
Nem jött be az ingyen reklám. A többség azért nem hülye. De nyugi így is megéltek a hülyékből akik kifizetik a semmiért a pénzt.
Nekünk pont hogy a Bioderma és az Eucerin nem vált be az ekcémás bőrre. Ma fürdettem először a Dora naturával eddig jó. Ezért is kerestem rá hogy kinek mi a véleménye erről a temékről.
Nos, azt azért nem tudom szó nélkül hagyni hogy a 2700forintos terméket drágának tartják de a Bioderma meg az Eucerin 4-5-6 ezres árakkal nagyon jónak tartják.
A Dora naturát most egyszer használtuk eddig és nem lett rosszabb a Biodermánál pedig sokkal rosszabb volt.
És igen próbáltunk olcsóbb fajtát is az is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!