Kinek van tapasztalata ezzel a bababorapolasi markaval kapcsolatban?
Én éppenséggel pont megtehetném, hogy minden sz@rt összevasárolok,de attól még nem vagyok hülye, mert pénzem van...
Nekünk érzékeny bőrre a Bioderma illetve az Eucerin tökéletesek. Árban most nem tudom mi mennyi éppen, de az legalább nem mond hülyeségeket, mint a
* doranatura honlapjan, amit összehordanak, másrészt szakemberek fejlesztik.
A véleményekhez a negatív is hozzátartozik, ha nem tetszik, ne kérdezd meg. Persze te használd egészséggel, valamiből nekik is meg kell élniük... ;)
16-nak igaza lehet :)
Amúgy kérdező, én nem neveztelek hülyének, azt írtam nem vagyok hülye, csak mert van elkölteni való pénzem! Mindenki használja nyugodtan azt, amit készít vagy amit ki akar próbálni. Nekem soha nem jöttek be a szakmai hattér nélküli, agresszív marketinggel és gyakorlatilag tesztelés nélküli túlárazott gagyi termékek. De én pl falra mászok attól is, hogy jósolnak emeltdíjas számon a tévében, vagy éppen rontást vesznek le... Szóval minden embernek meg van a maga gyengepontja. Kinek itt folyok el, kinek ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!