Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha betöltötte a kisfiam az 1...

Ha betöltötte a kisfiam az 1 évet mit adhatok neki este?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok eddig tejpépet kapott este majd elalváskor szopi,de még soha nem aludta át az éjszakát.Ma pont 1 éves és pont ma először birt egyhuzamban aludni 7,5 órát,tartok tőle ez csak ma az ő ajándéka a ő részéről nekünk a szülinapján..Türelemmel várjam ki hátha valamikor végig alszik esti szopival vagy mivel hogy 1éves már esetleg probáljam meg neki a tápszert,hátha tartalmasabb lesz?Volt már köztetek olyan aki 1évesen abbahagyta szoptatást és esetleg v.mi más segített a nyugodtabb alvásban?
2010. júl. 10. 22:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.:A te tanácsod is jónak tűnik,te akkor ezek szerint teljesen elválasztottad a picurt.Nem tudom hogy van-e az a kindermilch amit ajánlottál,de holnap megnézem a DM-ben talán.És akkor nálatok már az első éjszaka sikeres volt ez amit leírtál,csak hajnalban kelt fel?
2010. júl. 12. 21:42
 12/19 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni ez a kindermilch folyékony v. por állagú?És te Ausztriában hol veszed konkrétan?
2010. júl. 12. 21:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Hipp honlapját és találtam 1l-es kiszerelésben és BIO,arra gondoltál?
2010. júl. 12. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:

At én lányom 6 hónapig csak szopott, most 16 hós rengetget eszik, soha nem volt baj a hozzátáplálással, mellette még 3x szopik, de az éjszakákat 1 hónapja alussza

át

Semmi köze ennek az egésznek a táplálkozáshoz!

Nem hiszem, hogy abba kéne hagyni emiatt a szoptatást , annál jobb nincs

2010. júl. 12. 22:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a Müllerben találsz HIPP Kindermilch-et

(egyszer ott látam 12 hótol való 4-es HIPP tápszert), de most az Auchanban a Humana junior milk csak 1599 ft.

Ezek annyira egyformák, van Mildibé, Milumil,Nestlé amit bárhol megkapsz

előző

2010. júl. 12. 22:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért tápszereztek ennyi idősen? Miért nem kap vacsira egy szelet kenyeret, egy pohár tejet vagy kakót és annyi?

Én főznék neki tejbegrízt vacsira ha még tartalmasabb ételre lenne szükség.

2010. júl. 13. 00:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Nehogy már azt higgyétek,hogy a bolti tejital tartalmasabb,mint az anyatej?! És ha azt adnád,akkor átaludná az éjszakát? Ez hülyeség! Én babám is 1 éves,akármit is adok neki este,+még szopi is,akkor is ébred éjjel! Ez nem az étkezés miatt van! Nehogy elválaszd emiatt!
2010. júl. 13. 07:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Anyatejes babának nem kell adni se tehéntejet,se tejitalt! Ez a tápszeres gyerekeknek jó,anyatejesnek semmi szüksége ilyen bolti vackokra! Adj neki este fözeléket,tésztafélét,szoptasd meg,meglátod,ha teleeszi magát,akkor is ébredni fog éjjel.
2010. júl. 13. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:
A tegnapi 18.04-es vagyok. Nem akarok senkit "kioktatni". Szerintem ezt mindenki maga érzi, hogy miért akarja leválasztani egy éves babát a ciciről. Én is csak neked akarok segíteni. Nálunk egyből az első este, éjszaka működött. Természetesen kisfiam is kap vacsit, de fürcsi után a cici helyett ezt a folyékony tejet kapja (por+víz) csőrös pohárból. Az ágyában issza meg. Egyébként napközben iszik már rendes pohárból. Ausztriában a DM-ben, Müllerben veszem, mert kedvező az ára a nagy kiszerelés miatt. Én tudom, hogy eddig sem az éhség miatt ébredt, de annyira cici függő lett, hogy képtelen volt éjszaka is visszaaltatni magát. Volt hogy 3 órán keresztül csak cicizett. Teljesen ki voltam. Így meg kap nappalra egy kipihentebb anyukát.
2010. júl. 13. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!