Ha betöltötte a kisfiam az 1 évet mit adhatok neki este?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok eddig tejpépet kapott este majd elalváskor szopi,de még soha nem aludta át az éjszakát.Ma pont 1 éves és pont ma először birt egyhuzamban aludni 7,5 órát,tartok tőle ez csak ma az ő ajándéka a ő részéről nekünk a szülinapján..Türelemmel várjam ki hátha valamikor végig alszik esti szopival vagy mivel hogy 1éves már esetleg probáljam meg neki a tápszert,hátha tartalmasabb lesz?Volt már köztetek olyan aki 1évesen abbahagyta szoptatást és esetleg v.mi más segített a nyugodtabb alvásban?2010. júl. 10. 22:41
11/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.:A te tanácsod is jónak tűnik,te akkor ezek szerint teljesen elválasztottad a picurt.Nem tudom hogy van-e az a kindermilch amit ajánlottál,de holnap megnézem a DM-ben talán.És akkor nálatok már az első éjszaka sikeres volt ez amit leírtál,csak hajnalban kelt fel?
2010. júl. 12. 21:42
12/19 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni ez a kindermilch folyékony v. por állagú?És te Ausztriában hol veszed konkrétan?
2010. júl. 12. 21:46
13/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Hipp honlapját és találtam 1l-es kiszerelésben és BIO,arra gondoltál?
2010. júl. 12. 22:00
14/19 anonim válasza:
At én lányom 6 hónapig csak szopott, most 16 hós rengetget eszik, soha nem volt baj a hozzátáplálással, mellette még 3x szopik, de az éjszakákat 1 hónapja alussza
át
Semmi köze ennek az egésznek a táplálkozáshoz!
Nem hiszem, hogy abba kéne hagyni emiatt a szoptatást , annál jobb nincs
15/19 anonim válasza:
Szerintem a Müllerben találsz HIPP Kindermilch-et
(egyszer ott látam 12 hótol való 4-es HIPP tápszert), de most az Auchanban a Humana junior milk csak 1599 ft.
Ezek annyira egyformák, van Mildibé, Milumil,Nestlé amit bárhol megkapsz
előző
16/19 anonim válasza:
Miért tápszereztek ennyi idősen? Miért nem kap vacsira egy szelet kenyeret, egy pohár tejet vagy kakót és annyi?
Én főznék neki tejbegrízt vacsira ha még tartalmasabb ételre lenne szükség.
17/19 anonim válasza:
Nehogy már azt higgyétek,hogy a bolti tejital tartalmasabb,mint az anyatej?! És ha azt adnád,akkor átaludná az éjszakát? Ez hülyeség! Én babám is 1 éves,akármit is adok neki este,+még szopi is,akkor is ébred éjjel! Ez nem az étkezés miatt van! Nehogy elválaszd emiatt!
18/19 anonim válasza:
Anyatejes babának nem kell adni se tehéntejet,se tejitalt! Ez a tápszeres gyerekeknek jó,anyatejesnek semmi szüksége ilyen bolti vackokra! Adj neki este fözeléket,tésztafélét,szoptasd meg,meglátod,ha teleeszi magát,akkor is ébredni fog éjjel.
19/19 anonim válasza:
A tegnapi 18.04-es vagyok. Nem akarok senkit "kioktatni". Szerintem ezt mindenki maga érzi, hogy miért akarja leválasztani egy éves babát a ciciről. Én is csak neked akarok segíteni. Nálunk egyből az első este, éjszaka működött. Természetesen kisfiam is kap vacsit, de fürcsi után a cici helyett ezt a folyékony tejet kapja (por+víz) csőrös pohárból. Az ágyában issza meg. Egyébként napközben iszik már rendes pohárból. Ausztriában a DM-ben, Müllerben veszem, mert kedvező az ára a nagy kiszerelés miatt. Én tudom, hogy eddig sem az éhség miatt ébredt, de annyira cici függő lett, hogy képtelen volt éjszaka is visszaaltatni magát. Volt hogy 3 órán keresztül csak cicizett. Teljesen ki voltam. Így meg kap nappalra egy kipihentebb anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!